• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zek Ledej je bio ponuđen Crvenoj zvezdi"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pominjalo se u prošlosti da je Crvena zvezda zainteresovana za usluge jednog od najboljih igrača Partizana Zeka Ledeja, a sada je o tome govorio direktor crveno-bijelih Nemanja Vasiljević.

 Direktor Crvene zvezde Nudjen nam je Zek Ledej Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda Meridianbet je nedavno osvojila Kup Radivoja Koraća pošto je u finalu pobijedila Partizan, a najbolji igrač crno-bijelih na tom meču bio je Zek Ledej. Američki krilni centar je jedan od stubova tima Željka Obradovića, a prema riječima direktora Zvezde Nemanje Vasiljevića tokom prelaznog roka bio je ponuđen rivalskom klubu.

U intervjuu za "Meridian sport" Vasiljević je otkrio da je iz jedne menadžerske agencije dobio ponudu da se pregovara sa Ledejom i još dvojicom košarkaša, ali je negirao da su postojali dalji kontakti.

"Zek nam je ponuđen sa još dvojicom igrača iz iste agencije. Dobio sam poruku od agenta da mu ističe ugovor, da je slobodan i da možemo da pričamo o eventualnoj saradnji. Diže se farsa da smo mi htjeli nekog da otmemo, a nije tako. Mi na kraju nismo izašli sa finansijskom ponudom. Oni su rekli uslove, a mi nismo dali ponudu. Naravno, ne znamo da li bi igrač prihvatio ponudu, ali je bilo razgovora, jer je bio na tržištu", otkrio je Vasiljević. 

Najnovije pojačanje crveno-bijelih je upravo na poziciji krilnog centra, a dok se čeka da Trej Tompkins obuče crveno-bijeli dres direktor Zvezde je govorio o problemima kluba na poziciji krilnog centra. 

"Ljudi zanemaruju da smo, uz Dejana Davidovca, pred početak sezone imali dvojicu igrača na poziciji četiri – Marka Simonovića i Nemanju Bjelicu. Ispostavilo se da nismo popunjeni na toj poziciji. Pojavio se Trej Tompkins, odmah sam pitao da li bi došao u Beograd da razgovaramo. Odgovor je potvrdan bio istog sekunda i bukvalno je uzeo katrtu za prvi avion i stigao na razgovor, bez predugovora pristao na sve preglede. Sada nam ostaje da mudemo malo strpljivi. Ako pogledate unazad, mislim da je Trej, poslije Fakunda Kampaca, ako se uzme u obzir njegova karijera prije Zvezde, najveće strano ime koje je stiglo kod nas. Neosporan je kvalitet, ostaje da se vidi u kom smjeru će stvari ići", završio je on. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:10
Zek Ledej napusta dvoranu
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC