• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

  Split Crvena zvezda ABA liga prenos uživo livestream

Crvena zvezda pobijedila i izabrala da u četvrtfinalu regionalnog takmičenja odmjeri snage sa Studentskim centrom.

  Split Crvena zvezda ABA liga prenos uživo livestream Izvor: MN PRESS
19:40

KRAJ MEČA - 73:92!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Split na gostovanju i hrvatsku ekipu sprečili da se plasira u plej-of ABA lige!

19:34

36. minut - Ubedljivo, 61:86!

Iako meč nije imao rezultatski značaj, Crvena zvezda je veoma ozbiljno pšristupila meču u Hrvatskoj i sada je gotovo pa jasno da će Splićane sprečiti da uđu u plej-of. Čak 25 poena prednosti ima tim Janisa Sferopulosa.

19:21

Kraj treće četvrtine - 56:66!

Bila je ovo najslabija od tri četvrtine za Crvenu zvezdu, ali je dvocifrena prednost sačuvana u Splitu. Lider ABA lige na kraju ligaškog dela korača i ka 22. ligaškoj pobedi, ali i ka izbacivanju hrvatskog predstavnika sa pozicije koja vodi u plej-of.

19:12

27. minut - 49:57!

Bolji period igre ekipe splita na početku treće deonice, ali i dalje to nije dovoljno da se meč u potpunosti vrati u egal. Podsećamo, Splićanima je pobeda neophodna kako bi se domogli osmog mesta na tabeli i u četvrtfinalu ABA lige igrali upravo protiv Zvezde.

18:44

Poluvreme - 37:49!

Napadački je ovo bilo izuzetno poluvreme Crvene zvezde, iako je Janis Sferopulos maksimalno proširio rotaciju i u igru gurnuo sve igrače koje ima na raspolaganju. Navijače Zvezde posebno će radovati što pojedini hvataju ritam pred najbitnije utakmice sezone.

Nemanja Nedović je svih 11 poena postigao u prvoj deonici meča, a prate ga Jago dos Santos (9), Luka Mitrović (8) i Džavonte Smart (7). Četiri poena postigao je Trej Tompkins, koji na Gripama debituje u crveno-belom dresu.

18:38

Poeni Treja Tompkinsa!

Pogledajte kako se upisao u strelce košarkaš koji je tek debitvao za Zvezdu:

18:34

16. minut - Igra i Tompkins, 31:37!

Krilni centar Crvene zvezde debituje u novom timu, nakon nekoliko nedelja čekanja, a za manje od minut na rarketu postiže prve poene!

18:27

13. minut - Nerešeno je, 25:25!

Tri minuta bez poena za Crvenu zvezdu, a Split igra onako kako mora da bi pobedio i plasirao se u plej-of. Nije mnogo dobrog crveno-belima donela petorka Jago - Smart - Lazarević - Ilić - Gilespi koju je na početku druge deonice isprobao Janis Sferopulos.

18:19

Kraj prve četvrtine - 17:25!

Ubedljivu prednost ima Crvena zvezda u Splitu, najviše zahvaljujući Nemanji Nedoviću koji je već postigao 112 poena. Pored njega odličan meč igra i Luka Mitrović sa šest poena, četiri skoka i dve asistencije.

18:13

6. minut - Nedović vodi Zvezdu, 11:16!

Crveno-beli imaju prednost u Splitu, a Nemanja Nedović igra odlično na početku ovog meča. Bek Zvezde već je postigao devet poena, pošto je pogodio tri od četrii šuta za tri poena.

18:00

Startne petorke!

Split: Kalajžić, Perković, Šorter, Funderburk, Ljubičić

Crvena zvezda: Nedović, Lazić, Hanga, Mitrović, Tobi

17:40

Zvezdu čeka Efes!

Nakon poslednjeg meča u ligaškom delu regionalnog takmičenja, Crvena zvezda će otputovati u Istanbul, gde utakmciom protiv Efesa završava učešće u Evroligi za ovu sezonu. Taj meč biće izuzetno bitan turskom klubu, ali i Partizanu!

Ukoliko Zvezda pobedi u Turskoj, beogradski crno-beli će imati priliku da se trijumfom nad Valensijom pred svojim navijačima domognu 10. pozicije i izbore plej-in. Ipak, Efes je veliki favorit u meču protiv Zvezde, pošto ga pobeda vodi u doigravanje.

17:20

Debituje Tompkins?

Očekuje se da na utakmici u Splitu po prvi put u dresu Crvene zvezde zaigra Trej tompkins koji je još pre dva meseca stigao u klub, ali je došao povređen.

17:05

Prvi meč!

U prvom delu sezone Crvena zvezda je dočekala Split u žali u Železniku, a krajem decembra 2023. godine upisana je velika pobeda. Predvođeni raspoloženim Majkom tobijem (24 poena), košarkaši Zvezde pobedili su Split (89:67).

16:55

Tabela!

Ovako stoje stvari u regionalnom takmičenju:



Standings provided by Sofascore

16:40

Dobar dan!

Košarkaši Crvene zvezde opbavili su posao u ligaškom delu ABa lige i pred poslednji meč nemaju pritisak da moraju da pobede. Ipak, meč u Splitu veoma je bitan za Zvezdu, jer će na njemu pasti odluka ko će im biti rival u četvrtfinalu regionalnog takmičenja.

Ukoliko Crvena zvezda savlada Split, u nokaut fazi će igrati prtoiv Studentskog centra, a hrvatski tim će završiti deveti i neće u doigravanje. Ukoliko Split upiše pobedu, oni će na osmu poziciju i megdan Zvezdi, a crnogorski predstavnik ostaće bez doigravanja.

UKRATKO

  • Split - Zvezda 73:92
  • Zvezda prva
  • Protiv SC Derbija u četvrtfinalu
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Najbolje da je pustila te staše...

Najnovije