• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako izgleda tabela Evrolige: Ostalo samo jedno kolo - Partizanu neophodna pobjeda Zvezde!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli u posljednjem kolu zavise od crveno-bijelih i rezultata u Istanbulu.

 Tabela Evrolige pred posljednje kolo Izvor: MN PRESS

Sve što je moglo da pođe po zlu za ekipu Partizana večeras u Evroligi, pošlo je! Odigrane su i posljednje utakmice 33. kola elitnog takmičenja košarkaških klubova u Evropi, a crno-bijeli nisu čuli dobre vijesti ni iz Istanbula ni iz Madrida. Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Fenerbahče, dok je Baskonija bila bolja od Reala. To znači da se pred posljednje kolo Evrolige zna gotovo sve...

Najveće pitanje je ko će zauzeti posljednju poziciju koja vodi u plej-in, a jedini kandidati su Efes i Partizan. Turski tim na svom terenu igra protiv Crvene zvezde i pobjeda mu garantuje ostvarenje cilja, dok će Partizan čekati pobjedu svog najvećeg rivala, pa da protiv Valensije sebi obezbijedi doigravanje u tekućoj sezoni Evrolige. Pogledajte kako izgleda tabela:



Standings provided by Sofascore

Od ostalih detalja, lako je uočiti da će Real Madrid sa prve pozicije ući u plej-of i da će biti favorit protiv tima koji mu bude rival u četvrtfinale. Za drugu poziciju boriće se velika bitka između tri tima, dok je jasno da će u plej-inu biti Makabi, Virtus i Baskonija. Na dnu tabele je Alba sa samo pet pobjeda, Asvel je ostvario tri više, a Crvena zvezda 11 - i to je dovoljno tek za 16. poziciju u ovoj sezoni.

Crveno-bijeli mogu da poprave utisak u Istanbulu protiv tima koji je prethodnih godina dominirao evropskom košarkom, a tome se nadaju i navijači Partizana. Ostaje još samo da tim Janisa Sferopulosa napravi iznenađenje na gostovanju Efesu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC