• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Gedraitis ostaje u Zvezdi? Rokas progovorio o novom ugovoru: Srećan sam ovdje, ali...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rokas Gedraitis promašio je najvažniji šut na meču protiv Olimpijakosa, pa je pričao o ostanku u klubu.

 Da li Rokas Gedraitis ostaje u Zvezdi Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Rokas Gedraitis muči se u posljednje vrijeme u dresu Crvene zvezde. Njegovo najjače oružje ga je izdalo - šut za tri poena. Od meča sa Baskonijom kada je šutirao 2/4 za tri, krenuo je pad. U narednih 11 mečeva šutirao je ukupno 8/35. Protiv Olimpijakosa je promašio otvorenu trojku za izjednačenje, tačnije promašio je cijeli obruč.

"Odlučili su mali detalji, kao neko ko voli da šutira promašio sam trojku u završnici. Da budem iskren, nisam očekivao da ću imati otvoren šut, prije toga je Nedović promašio. Mogu da igram mnogo bolje, ali tako je kako je. Da se vratim na taj šut, nisam očekivao da ću biti toliko sam. Promašivao sam i tokom utakmice, ali sam uvjeren da mogu bolje. Odigrao sam sve mečeve ove sezone, nije lako. Imam i ja neke male probleme, nije uvijek prijatnom učile su me sitnice. Želim da odigram svaki meč dobro, da dobijemo svaki duel i da budem srećan, ali znam da se to neće desiti", rekao je Gedraitis za "Meridian sport".

Svjestan je i sam da se muči sa šutom. "Važno mi je što mi je trener ukazao povjerenje, hvala mu na tome. Nisam pogodio, čak ni obruč nisam pogodio, što je loše. Hvala im što su mi vjerovali. Sezona u Evroligi nije dobra za nas, svi smo imali veća očekivanja. Međutim, titula se ne osvaja za godinu dana, potrebno je vrijeme da ekipa raste i rekao bih da je prvi dio sezone mnogo uticao, izgubili smo nekoliko utakmica sa po dva-tri poena razlike i to nas je koštalo. Šta je razlog? Dobro pitanje, ali nemam odgovor. Teško je reći."

Litvancu na kraju sezone ističe ugovor, spekuliše se već neko vrijeme o produžetku saradnje. "Niko nije pričao sa mnom niti sa mojim agentom. Srećan sam ovdje, ponovio sam to više puta, moja supruga i porodica su srećni, hajde da vidimo. Smatram da prvo treba da završimo posao, pa onda da pričamo o ostalim stvarima. Da osvojimo titulu. Imamo važnija posla od mog ugovora", zaključio je Gedraitis.

(Meridiansport/MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC