• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NADAM SE DA JE SR**E TO ŠTO SE PRIČA! Janakopulos digao glas zbog publike u Beogradu!

Autor mondo.rs

Vlasnik Panatinaikos Dimitris Janakopulos se pobunio nakon spekulacija da će Makabi igrati pred navijačima u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

 Janakopulos o publici na meču protiv Makabija Izvor: MN Press/Instagram/dpg7000/Screenshot

Panatinaikos i Makabi vode vjerovatno najuzbudljiviju plej-of seriju četvrtfinala Evrolige, a poslije prve nedjelje rezultat je 1:1. Makabi je napravio prvi "brejk" u Atini, potom je Ergin Ataman digao glas protiv sudija i najavio pobjedu i fajnal-for, obećao je i da će otići ako to ne bude ostvario, dok se sada pred meč u Beogradu (2. maj, hala "Aleksandar Nikolić") oglasio vlasnik kluba. Kontroverzni grčki biznismen Dimitris Janakopulos je na Instagramu imao pitanje za čelnike takmičenja.

Usljed spekulacija da će Makabi imati podršku sa tribina, Janakopulos ističe da nije bio takav dogovor i zahtjeva brzu reakciju borda: "Jedno pitanje za Evroligu. Prije tri-četiri mjeseca na sastanku Evrolige u Istanbulu kada je bilo glasanje da li će Makabiju biti dozvoljeno da igra u Evroligi zbog svega što se dešava na toj teritoriji, Makabi je obećao da će sve utakmice biti iza zatvorenih vrata. Sada odjednom čitam da će biti 2.000 navijača!?", kazao je u jednominutnom obraćanju Janakopulos, koji je na ovaj način pokušao da izvrši pritisak na Evroligu.

Pogledajte

00:58
Dimitris Janakopulos, vlasnik Panatinaikosa
Izvor: Instagram/dpg7000
Izvor: Instagram/dpg7000

"Nadam se da je to sr**e i da će Evroliga uraditi sve što je u njenoj moći da Evroliga počne u okolnostima koje su i dogovorene na sastanku Evrolige. A svi smo glasali da Makabi igra, iako to nije bio slučaj sa CSKA. Nadam se da će Evroliga uraditi pravu stvar", dodao je on.

Podsjetimo, Evroliga je između "preseljenja serije" iz Atine u Beograd kaznila Atamana i Panatinaikos, a videćemo da li je to na neki način poremetilo igrače "zelenih".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC