• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokiću, prestani to da radiš! Navijači Denvera su ljuti na Srbina, mole ga da ovo promijeni

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navijači Denvera traže od Nikole Jokića da više šutira i da manje dodaje saigračima...

 Navijači Denvera žele da Nikola Jokić više šutira Izvor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Nikola Jokić bio je na korak do tripl-dabl učinka (25, 20sk, 9as), Džamal Marej dao je koš za pobjedu, pa je Denver eliminisao Lejkerse. Iako je rezultat u seriji 4-1 nije bilo toliko jednostavno za Nagetse. Uglavnom su loše ulazili u mečeve, posebno su slabo bili u prvim poluvremenima.

Tako je u petom meču serije srpski centar izazvao bijes navijača Nagetsa na društvenim mrežama. Zašto? Smetalo im je to što ne šutira, već pokušava da razigra saigrače koji su se mučili da ubace loptu u koš. Prvenstveno se to odnosilo na prvo poluvrijeme.

Prvi dio igre Jokić je završio sa osam poena, 11 skokova i četiri asistencije, uputio je samo sedam šuteva ka košu, od čega jedan za tri. Upravo to je zasmetalo navijačima. "Prestani da asistiraš, pobogu, samo prestani, počni da šutiraš", bio je jedan od glavnih komentara, na to se nadovezao drugi uz poruku "da asistira kad je na terenu neko ko može da pogodi šut, a ne oni koji se žestoko muče".

Kroz šalu može da se kaže da je Nikola možda čitao njihove komentare u svlačionici između dva dijela. U drugom poluvremenu uputio je 14 puteva ka košu, dao je 17 poena, imao je uz to devet asistencija i pet skokova. "Igramo takvu košarku da imamo dosta otvorenih šuteva, mada ih nismo pogađali u velikom broju. Vjerujemo jedni drugima i to je vjerovatno razog našeg uspjeha", rekao je Jokić poslije meča.

U polufinalu Zapadne konferencije Denver čekaju dueli sa Minesotom i moraće Jokić da bude znatno agresivniji i da mnogo više šutira. Entoni Edvards, Karl Entoni Tauns, Rudi Gober i saigrači žele da sruše aktuelne šampione...

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC