• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne igraš zbog rođenja bebe? Gdje će da ti ode? Centar nije igrao protiv Jokića, a Amerikanac ga žestoko isprozivao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rudi Gober nije igrao protiv Nikole Jokića i Minesote zbog rođenja djeteta, a Arenas ga je zbog toga isprozivao...

 Gilbert Arenas prozvao Rudija Gobera jer nije igrao zbog rođenja djeteta Izvor: Printscrene/X/Dave McMenamin/GilsArenaShow

Minesota je povela sa 2:0 protiv Denvera u polufinalu Zapadne konferencije. Oba meča gosti su dobili u Koloradu i sada kod kuće imaju priliku da završe posao i da prođu dalje. Prije tog drugog duela stigla je informacija da Rudi Gober neće igrati zbog privatnih razloga. Otkriveno je ubrzo da je razlog najljepši mogući - rođenje djeteta.

Postao je otac po prvi put, njegova supruga Džulija donijela je na svijet sina. Niko u redovima "vukova" nije pravio problem, svi su mu rekli da ide i da bude uz nju, ali se to nije svima dopalo. Javno i pred kamerama ga je prozvao bivši košarkaš Gilbert Arenas. On već neko vrijeme javno proziva evropske košarkaše, jasno je da ima nešto protiv Evropljana, sada je to još jednom potvrdio.

"To je beba, biće tu i kad se vratiš. Samo kažem da će da bude tu. Šta god želiš da radiš sa bebom, ona će da spava. Vidjećeš je opet za dva dana. Kapiram da hoćeš da budeš uz suprugu, ali to osiguranje i sve što imaš, to si dobio zato što si NBA košarkaš", rekao je Arenas u svom podkastu.

Arenas ima četvoro djece, Elajdžu, Izelu, Alonija i Hamileja i zbog toga je mnogima bilo čudno što je ovako nešto rekao. Bilo kako bilo, Minesota je ubjedljivo slavila i bez Gobera, a čak i da je izgubila, jasno je da ga niko u timu ne bi krivio zbog toga.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC