• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kad-tad ću dovesti Bogdana Bogdanovića u Crvenu zvezdu":

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši košarkaš Crvene zvezde Pero Antić "radi" na dovođenju Bogdana Bogdanovića na Mali Kalemegdan.

 pero antic nagovara bogdana bogdanovica da dodje u crvenu zvezdu Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović sprema se za svoju sedmu sezonu u NBA ligi gdje će opet nastupati za Atlantu, a sa svakom godinom koja prođe - navijači Partizana nadaju se da je bliži povratku u crno-bijeli tabor. Često ga pitaju na tu temu, jasno je da je i njegova želja da se to desi jednoga dana, ali sa Hoksima ima ugovor na još tri sezone i teško je da će prije toga ponovo u Evropu.

Ipak, s druge strane, njegov bivši saigrač iz Fenerbahčea i veliki prijatelj Pero Antić ima drugačije planove za njega. U intervjuu koji prenosi "Basketball Sphere", Antić ističe da nagovara Bogdanovića da se vrati u Srbiju, ali da obuče dres Crvene zvezde za koju je i sam Makedonac igrao.

"Prije dva dana smo se dopisivali. Konstantno smo u kontaktu, zezamo se, bili smo cimeri. Dovešću ga u Crvenu zvezdu kad-tad. Rekao je da će karijeru završiti u Partizanu, ali ja mislim da će u Crvenoj zvezdi", kazao je nasmijani Antić.

"Odlično izgledaju. Za mene je Crvena zvezda najbolja. Igokea i Crvena zvezda. Za druge nemoj da me pitaš (smijeh)... Iskustvo, mnogo domaćih igrača koji se znaju i na čelu sa Milošem Teodosićem, Nedom, Šegijem, Dedom… Biće sve bolje i bolje, poznaju se, dugo su igrali zajedno. Dobra ekipa", dodao je Pero Antić utiske o igrama kluba za koji je igrao u dva mandata i ostavio veliki trag, posebno jer su ga i navijači zavoljeli "do koske".

Što se tiče Partizana, dobro poznaje rad trenera Željka Obradovića sa kojim je osvojio Evroligu u Istanbulu: "Željko je legenda, uvijek ima viziju. Želim im sve najbolje, zna se za koji tim navijam. Ima dobar plan sigurno. Dobra Crvena zvezda bez dobrog Partizana i obrnuto ne ide".

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:44
Bogdan Bogdanović o Pešiću i Partizanu
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

(Basketball Sphere/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC