• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea poslije dva poraza ide "ranjenoj" Zvezdi: Nemamo šta da izgubimo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ako se ukaže i najmanja prilika za iznenađenje, mi ćemo je ugrabiti", rekao trener Igokee Nenad Stefanović pred duel sa Crvenom zvezdom.

 Nenad Stefanović najava Crvena zvezda Igokea Izvor: FIBA Champions League

Košarkaši Igokee u subotu od 18.30 gostuju u Beogradu kod Crvene zvezde u okviru 4. kola ABA lige.

Ekipa Nenada Stefanovića odlično je otvorila sezonu sa dvije pobjede u ABA ligi, potom i u Ligi šampiona, ali je potom vezala dva poraza, od Budućnosti i Vurcburga.

Na drugoj strani Crvena zvezda je odlično počela u Evroligi i upisala dva trijumfa na startu, ali je doživjela i dva poraza u tri utakmice regionalne lige.

"Izuzetno teška utakmica ispred nas, u isto vrijeme i laka jer nemamo ništa da izgubimo. Izmjerićemo se protiv aktuelnog šampiona ABA lige. Poslije ne znam koliko godina imaju sjajan start u Evroligi, tako da pričati o njihovim kvalitetima je suvišno", rekao je Stefanović i dodao:

"Mi ćemo probati u ovom kratkom vremenu poslije povratka iz Njemačke da se oporavimo i pripremimo utakmicu na najbolji mogući način. Idemo da odigramo najbolje što možemo, a ako se ukaže i najmanja šansa za izenađenje mi ćemo je ugrabiti. Vjerujem u moje momke i siguran sam da ćemo dobro izgledati u subotu".

Američki bek Sakar Anim rekao je daon i saigrači jedva čekaju duel sa crveno-bijelima u odličnoj atmosferi.

"Imamo veliku utakmicu protiv Crvene zvezde, jednom od najboljih ekipa u ligi. Ovo je za nas važna utakmica, želimo da se vratimo poslije dva vezana poraza. Moramo igrati borbeno, ambiciozno, napraviti neke promjene u odnosu na prošle utakmice u kojima smo pravili neke greške, moramo da izvučemo pouke. Moramo da ponovo igramo onako kako znamo, da igramo sa samopouzdanjem. Naravno biće to teška gostujuća utakmica u nevjerovatnoj atmopsferi, ali jedva čekamo taj izazov", poručio je Anim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC