• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Normalan sastanak" Čovića i Danilovića

Autor mondo.rs

Predsednik Crvene zvezde izložio je deo programa budućeg predsednika KSS.

 Nebojša Čović i Predrag Danilović sastanak za predsjednika KSS Izvor: MN PRESS

Nebojša Čović pričao je za "Večernje novosti" o susretu sa Predragom Danilovićem, koji će na izbornoj Skupštini Košarkaškog saveza Srbije 15. decembra biti jedini kandidat za novog predsednika.

"
Potpuno je normalno da potencijalni kandidat za tako tešku i odgovornu funkciju dođe sa željom da se konsultuje, čuje mišljenje KK Crvena zvezda i moje, kao bivšeg predsednika KS Jugoslavije, koji je to sa uspehom radio i dugogodišnji je član u raznim organima KSS", rekao je Čović za "Novosti".

"Nije bilo nikakvog 'tajnog' ručka, već je to bio normalan radni sastanak u fabrici FMP, koji je održan na njegovo insistiranje. Cenim taj gest, koji vidim kao normalan prvi korak", dodao je Čović.

Iskusni košarkaški radnik istakao je da je u razgovoru sa Danilovićem postignut visok stepen saglasnosti oko važnih pitanja, uključujući one koji su "dugo opterećivali" srpsku košarku.

"
Saglasili smo se da predsednik KSS mora da bude predsednik svih u košarkaškoj Srbiji, da nema crno-belih i crveno-belih svetova, kao i lobija koji bi želeli da rade na tome. Saglasili smo se i da Košarkaška liga Srbije ostaje samostalna, da uz pomoć države i lokalnih samouprava hitno mora da se radi na finansijskoj konsolidaciji klubova...".

Čović je završio konstatacijom da će Crvena zvezda uvek biti za saradnju relevantnih faktora, za regularnost takmičenja i u službi interesa srpske košarke.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC