• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović na parketu posle 54 dana

Autor mondo.rs

Eksplozivni bek konačno sanirao povredu lista i zaigrao za Unikahu u pretposlednjem kolu Evrokupa. Porazi ABA ligaša, Marković srušio Budućnost.

 Nemanaj Nedović oporavio se od povrede Izvor: MN PRESS

Nemanja Nedović vratio se na teren u pobedi Unikahe nad Mursijom (89:86), zabeleživši pet poena, tri skoka i dve asistencije za nepunih 20 minuta.

On je pauzirao od 16. oktobra, kada je odličnim učinkom u meču protiv Gran Kanarije postao MVP kola španske lige, ali je dobio i udarac u list, koji ga je odvojio od košarke duže nego što je u to vreme iko mogao da pretpostavi.

Trener Unikahe Đoan Plaza u jednom trenutku je čak dao dramatičnu izjavu o potencijalnom kraju karijere, ali Nedović je to demantovao prvo rečima, a sada i povratkom u tim.



Kolo pre kraja grupne faze Evrokupa, poznato je 14 učesnika Top 16 faze, ostaje samo da se reši koji tim iz trougla Lijetuvos Ritas, Fuenlabrada, Bilbao neće nastaviti takmičenje.

Od četiri predstavnika ABA lige, dalje ide samo Cedevita, koja je bila slobodna u 9. kolu, dok su MZT Skoplje, Budućnost i Olimpija novim porazima - svi kod kuće - potvrdili poslednja mesta u svojim grupama.

MZT je izgubio od Nižnjeg Novgoroda 82:97, Olimpija od Valensije u neizvesnoj završnici 72:75 (Mulalić pogodio trojku za produžetak, ali nije šutnuo na vreme), a Budućnost od Zenita 95:97, košem Stefana Markovića u poslednjem sekundu!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC