• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić: Dvojica su igrala povređena

Autor mondo.rs

Trener Partizana istakao da umesto proslave pobede nad Bešiktašom treba iskoristiti priliku da se nastavi uspešna serija.

 Džikić: Dvojica su igrala povređena Izvor: MN PRESS

Aleksandar Džikić izrazio je zadovoljstvo igrom u pobedi nad Bešiktašom (86:71) u FIBA Ligi šampiona i rekao da ekipa Partizana sada treba da se nadogradi i iskoristi ovaj trijumf da u budućnosti postane još bolja.

"Mislim da smo pobedili jedan baš, baš dobar tim. Volim kako su formacijski složeni, volim način na koji igraju. Imaju odličnog trenera i nisu bez razloga prvi u grupi, koja je najjača u ovom takmičenju", počeo je Džikić izlaganje na konferenciji za novinare.

Novica Veličković (skočni zglob) i Branislav Ratkovica (leđa) igrali su protiv turskog tima uprkos povredama.

"Nama je ova pobeda važna, zato što su neki momci odlučili da igraju uz povrede i to je bila njihova odluka. Zanimljivo je da su ta dvojica među starijima, pa da vidim da li će ovi mlađi da nauče nešto iz toga. Nadam se da hoće".

Partizan je popravio skor u FIBA takmičenju na 5-4. Sledi meč kod kuće protiv Mornara, u okviru ABA lige, pa gostovanje poljskom Stelmetu.

"Generalno, pokušaćemo da se ponašamo isto kao posle poraza - da ostavimo utakmicu iza sebe. Igrači neka se opuste kako se opuštaju, ne znam kako i ne zanima me, ali sam im rekao da se od sutra spremamo za Mornar, koji je koncepcijski vrlo zahtevan rival za nas", naglasio je Džikić.

Bešiktaš je do večeras imao jedan poraz u Ligi šampiona i dva u prvenstvu Turske.

"Oni su bili favoriti. Koliko sam zadovoljan, zadovoljan sam. Vrlo je bitno da ovo iskoristimo za nešto dobro, a ne da za mesec dana pričamo kako smo pobedili Bešiktaš. Uzmi pa iskoristi, nastavi niz. Verujem da je to najnormalnija stvar. Ako će da sednu da od ovoga naprave slavu... Mislim da bi to bila greška", rekao je Džikić.

Prvi trener Bešiktaša Ufuk Saridža nije došao na konferenciju, već se novinarima obratio njegov pomoćnik Servet Osuner.

"Poštujemo ovaj klub već mnogo godina. Igraju sa mnogo mladih igrača, imaju sjajnog trenera, sjajno se bore. Nismo uspeli da u poslednjih pet minuta okrenemo meč u svoju korist. Imali smo probleme sa faulovima i mislim da nam je to poremetilo borbu. Ne umanjujemo pobedu protivnika, čestitamo im na tome", rekao je Osuner.

Na pitanje zašto je došao on, a ne Saridža, kratko je odgovorio: "On je šef i on je rekao da ja dođem i predstavljam klub".

Partizan - Bešiktaš 86:71
Izvor: Youtube/Basketball Champions league

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC