• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čanak: Zaslužili smo sreću

Autor mondo.rs

Pomoćni trener Partizana posle pobede u Poljskoj ukazao na probleme sa kojima je tim bio suočen.

 Čanak: Zaslužili smo sreću Izvor: MN PRESS

Nenad Čanak drugi put ove sezone je predstavljao Partizan na konferenciji za novinare posle utakmice FIBA Lige šampiona.

Za razliku od gostovanja u Solnoku, kada ga je za priču delegirao šef stručnog štaba Aleksandar Džikić, protiv Stelmeta je Čanak imao "vatreno krštenje" na klupi crno-belih, nakon čega se uzdignuta čela pojavio pred predstavnicima poljskih medija.

Zajedno sa igračima, zadatak je obavio na najbolji mogući način, jer je Partizan u Zielonoj Gori slavio rezultatom 81:80, posle produžetka.

Srpski predstavnik u FIBA takmičenju posle treće uzastopne pobede ima skor 6-4.

"Odigrali smo tešku utakmicu, poput one u Beogradu. Imali smo sreće tada, imali smo sreće i ovde, ali mislim da smo tu sreću zaslužili", podsetio je Čanak na prvi međusobni okršaj, završen rezultatom 58:56.

"Igrali smo utakmicu ABA lige u nedelju, došli smo ovde bez četiri igrača i bez prvog trenera koji je bolestan, ali momci su na to dobro reagovali. Borili smo se 45 minuta i na kraju je sreća zasluženo bila uz nas", dodao je nekadašnji prvotimac Partizana.

Stelmet - Partizan 80:81 posle produžetka
Izvor: Youtube/Basketball Champions league


Adin Vrabac je sa 16 poena, bez promašaja iz igre, pružio daleko najbolju partiju od dolaska u Beograd, što se tiče napada. Kruna je bio koš za pobedu, postignut 2,5 sekundi pre kraja dodatnog perioda.

"Nastupili smo bez četiri igrača i trenera Džikića, ali najvažnija stvar je bila da smo svi verovali u pobedu do samog kraja i da smo uspeli da je ostvarimo. Jako smo srećni zbog toga", poručio je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Crno-beli se u sredu vraćaju kući, a od četvrtka će početi pripreme za naredni meč ABA lige, protiv MZT Skoplja na svom terenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC