• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmić: Samo da ostanemo zdravi

Autor mondo.rs

Košarkaši Crvene zvezde ponosni i zadovoljni posle pobede nad CSKA, žele da ostanu "na zemlji" i da nastave sa ovakvim partijama.

 Kuzmić: Samo da ostanemo zdravi Izvor: MN PRESS

Nema veze u kojoj dvorani se igra, evropski velikani ovog meseca padaju u Beogradu, jedan za drugim.

Crvena zvezda je deklasirala Makabi, a potom dvocifrenom razlikom savladala Real Madrid i CSKA. To su poslednja tri osvajača Evrolige!

Sa skorom 7-8 na polovini takmičenja, jasno je da ima šansu da se tokom naredna tri meseca bori za plasman u plej-of, odnosno u Top 8, ali njeni igrači svesni su koliko je to udaljena "meta"...

"Ne razmišljamo o tome gde je granica. Koncentrišemo se samo na sledeću utakmicu, a za priču o Top 8 je još rano. Treba da odigramo još 15 utakmica. Najvažnije je da u Novu godinu ulazimo sa pobedom nad CSKA i da ostanemo zdravi", rekao je MVP poslednje utakmice u 2016, Ognjen Kuzmić.

Centar crveno-belih kaže da je konačan rezultat proistekao iz odličnog početka, kada je domaćin poveo čak 13:0.

"Odmah smo zaigrali odbranu onako kako možemo i svih 40 minuta je održavali na visokom nivou. Dokazali smo da možemo da se nosimo sa svima. Bilo je dobro, ali uvek može bolje".

Pokazalo se još jednom da u Radonjićevom timu ima mnogo igrača koji mogu da "prelome" utakmicu. Ovog puta je to bio Nejt Volters, sa pet uzastopnih poena pri rezultatu 64:58, sredinom poslednje četvrtine.

"Sada sam ja preuzeo odgovornost. Pogodio sam kad je bilo važno, ali prevagu je donela odbrana. Pred nama je još mnogo teških utakmica, treba da nastavimo da radimo", izjavio je Volters, ukazujući na značaj osvajanja bodova kod kuće.

Marko Gudurić kaže da crveno-beli ne smeju da "polete".

"Spremili smo se najbolje što smo mogli, odigrali jako u odbrani. Velike evropske igrače smo baš pritisli, dali dosta lakih poena, izdržali pritisak posle njihove reakcije i na kraju zasluženo pobedili", bio je prvi utisak mladog beka.

"Ne smemo da poletimo. Sezona je duga i moramo da se okrenemo onom što dolazi. Biće naporno".

Zvezda u ponedeljak, drugog dana 2017. godine dočekuje Zadar, a na Badnje veče gostuje Žalgirisu, na početku drugog "kruga" Evrolige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC