• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Istorijska pobeda! Tompson stiže

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić ponosan na svoje košarkaše nakon istorijske prve pobede nad moskovskim CSKA. Kaže da je bio veći optimista od mnogih, a potvrdio je i dolazak Diona Tompsona.

 Dejan-Radonjic-izjava-posle-Crvena-zvezda-CSKA. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde mts iznenadili su šampiona Evrope u "Areni".

Crveno-beli su vodili od prvog do poslednjeg minuta meča protiv CSKA i tako su stigli do svoje sedme pobede u ovogodišnjem delu Evrolige (78:67). Dejan Radonjić se pojavio prvi na konferenciji za medije, iako je uobičajeno da to prvo bude gostujući trener, ali je Dimitris Itudis dugo razgovarao sa svojim igračima nakon ovog poraza.

Radonjić je čestitao svojim igračima, ali i navijačima u "Areni" koji su napravili sjajan ambijent.

"Krenuli smo dobro u meč, igrali dobru odbranu, stekli prednost... Naravno, protiv njih se mora biti spreman da će biti intervali gde oni stižu tu prednost. Delovalo je da će do kraja poluvremena biti drugačije, ali iz dobre odbrane i osvojenih lopti i lakih poena dobili smo iznenađujuću prednost", kazao je Dejan Radonjić na početku svog izlaganja.

Istakao je da su očekivali da će CSKA podići nivo igre u nastavku, kao i da će njegova ekipa u jednom trenutku jednostavno imati pad, ali...

"Imali smo kvalitetnu reakciju u oba pravca i ostvarili pobedu koja je istorijska za nas. Igrači zaslužuju pohvale zbog načina i kvaliteta igre... Prvo poluvreme smo postigli čak 48 poena, dobro gradili igru, u nastavku nešto slabije, ali to nije ništa za kritiku - ipak je to CSKA", kazao je on.

I onda rekao...

"Ovo je najbolja igra ove sezone. Sa mnogo aspekata!".

Trener Zvezde potvrdio je na konferenciji za novinare da će crveno-beli uskoro definitivno dobiti novo pojačanje - Diona Tompsona.

"Priključiće se ekipi od 2. januara. Nadam se da će Tompson doći da nam pomogne", rekao je Radonjić.

Evo ko je Dion Tompson, novo pojačanje Zvezde


Crvena zvezda je stigla do sedme pobede u "prvom krugu" Evrolige.


"Posle kraja prvog dela imamo sedam pobeda... Ja to dobro znam šta to nosi ovde, ali što se mene tiče ne postoji nikakva transformacija u našem razmišljanju. Cilj ostaje isti. Ostajemo čvrsto na zemlji kao što smo i do sada bili. Da li ćemo doći do nekog drugog rezultata? O tome ćemo u junu, ima još šest meseci da se igra...", podvukao je Radonjić.

22 pobede i 8 poraza u dosadašnjem delu sezone, da li se tome nadao Radonjić?

"Jako sam zadovoljan. Ne zaboravljam i dobro se sećam onoga što je bilo od prvoga dana otkako radim u ovoj sezoni i bio sam mnogo veći optimista od svih drugih", prisetio se on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC