• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet problem s avionom, zvezdaši kasne u Vitoriju

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli nisu uspjeli preko Minhena da se otisnu za Španiju, pa je naknadno pronađena veza preko Frankfurta. A, onda autobus...

Kao da duga i česta putovanja Evropom nisu sama po sebi problem, košarkaši Crvene zvezde drugi put ove sezone nailaze na dodatne poteškoće.

Naime, zbog kvara na avionu, crveno-bijeli nisu mogli da odlete za kako je ranije bilo predviđeno, redovnom linijom preko Minhena, već...

Naknadno, u hodu, ekipa Dejana Radonjića preusmjerena je na najveći evropski aerodrom za međunarodne letove, onaj u Frankfurtu, odakle će crveno-bijeli "hvatati" let za Bilbao, a odatle potom autobusom otputovati u prijestonicu pokrajine Baskija, Vitoriju, koja je udaljena 62 kilometra od najvećeg grada i ujedno najveće luke.

Avion "Lufthanze" kojim je prvobitno trebalo da polete nije ni stigao u Beograd, zbog kvara, pa je morao prinudno da sleti.

Usljed novonastalih okolnosti, igrači su prebačeni na drugi let, kompanije "Er Srbija", kojim su u 17.33 krenuli za Frankfurt, umjesto za Minhen, odakle će poslije sat vremena čekanja preći na let za Bilbao.

U roku od sat vremena potrage za novim letom, ekspediciji srpskog šampiona izašli su susret i "Er Srbija" i "Lufthanza", tako da je ekipa imala i sreće, jer je postojala mogućnost da igrači, treneri i ostalo osoblje ka Španiji leti u malim grupama, kako se na kojoj liniji pojavi mjesto u avionu.



Procjena je da će Radonjić i ekipa stići u Vitoriju kasnije nego što je predviđeno, večeras oko ponoći.

Crvena zvezda u utorak od 21.30 igra sa Baskonijom u jednom od derbija 19. kola Evrolige, u kom se sastaju timovi iz gornjeg dijela tabele. Ekipa Sita Alonsa nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli sa skorom 11-7, što je i učinak Fenerbahčea, dok je Crvena zvezda na deobi šestog mesta sa Panatinaikosom i Darušafakom, 10-8.

Baskonija je dobila prvi meč, 4. novembra u "Kombank areni" rezultatom 64:70, čime je prekinula niz crveno-bijelih od četiri evroligaška trijumfa u sezoni 2013/14 (63:73, 81:65, 66:86, 90:82).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC