• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burusis: Zvezda možda i najbolja u Evroligi

Autor mondo.rs

Grčki centar pohvalno govorio o crveno-belima dan uoči međusobnog duela u hali "Aleksandar Nikolić"."Sjajni su, a mi moramo biti fokusirani", poručio je on.

Nekoliko sati posle dolaska u Beograd sa malim kašnjenjem, košarkaši Panatinaikosa istrčali su na večernji trening u nekadašnji "Pionir".

Oko pola sata nakon što su igrači Zvezde napustili parket, "zeleni" su stigli u dvoranu u kojoj će sutra zaigrati jedan od derbija 20. kola.

Centar Atinjana Janis Burusis dobro je poznat ovdašnjoj publici, kao što je i njemu dobro poznato kakav ambijent čeka njegov tim u četvrtak od 19 časova.

"Znam i odranije, da kada dođete ovde, pogotovo posle odigrane utakmice, bude veoma teško. Ovaj teren, pred ovim navijačima, protiv veoma agresivnog domaćina - neće biti lako", rekao je Burusis srpskim novinarima uoči treninga.

U osvrtu na nastupe Crvene zvezde mts i njenih šest "vezanih" pobeda, "petica" Atinjana kaže da su dobre igre tima Dejana Radonjića obeležile poslednjih mesec i po u Evroligi.

"Prošle utakmice odigrali su zaista odlično i možda su trenutno i najbolji tim u Evroligi u poslednjih mesec - mesec i po. Zato moramo da damo svu energiju, da igramo dobru odbranu i da probamo da postižemo poene iz kontri. Sada su zaista sjajni i moramo biti fokusirani, kao što moramo i da slušamo trenera", dodao je on.

Trijumfom nad Barselonom u utorak, PAO je stigao do skora 11-8, kakav imaju i Zvezda i Baskonija nakon ubedljive pobede crveno-belih u Vitoriji.

I Beograđani i Atinjani zaigraće sutrašnji meč manje od 48 sati nakon prethodnog, a Burusis tvrdi da mu prija takav ritam.

"Volim da igram ovako. Tačno je da smo juče igrali protiv Barselone, da nas već sutra čeka novi meč, ali ako hoćete da budete bliži NBA ligi, onda je ovo dobro", podvukao je jedan od najboljih evropskih centara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC