• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evroliga "desetkovala" Zvezdu pred Mornar

Autor mondo.rs

Paklen ritam utakmica i teška iskušenja u Evroligi uticali na povećan broj povređenjih igrača, tako da će Zvezda oslabljena dočekati Mornar.

 Crvena zvezda Mornar najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS
Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak ekipu Mornara u poslednjoj utakmici 20.kola ABA lige.

Crveno-bele nakon još jedne velike evropske utakmice i pobede, ali i potrošnjei, očekuje još jedan regionalni duel sa debitantnom u ligi - ekipom Mornara. 

Ekipa Mornara stiže u Beograd nakon pobede u lokalnom derbiju protiv ekipe Budućnosti, a prema rečima trenera crveno-belih Dejana Radonjića, Zvezdu očekuje još jedan neugodan meč protiv dobre ekipe.

"Duel sa Mornarom nam dolazi posle njihove pobede nad ekipom Budućnosti, a nas ova utakmica čeka nakon žestokog ritma , četiri utakmice u samo osam dana, od toga tri evroligaška duela i vrlo napornih putovanja ka Tel Avivu, Laktašima i Vitoriji… Ekipa Mornara je od našeg prvog meča koji smo odigrali u Baru, značajno promenila tim, ostvarili su nekoliko važnih pobeda i doveli sebe u poziciju na tabeli koja zadovoljava njihove ambicije, a to je da izbegnu začelje tabele".

Prvi trener crveno-belih suočava se sa dosta kadrovskih problema pred ovaj meč:

"Igraćemo ovaj meč bez Jovića, najverovatnije i Kuzmića, od ranije je poznato da ni za ovu utakmicu nećemo moći da računamo na Dangubića, ali i sa tako sraćenom rotacijom, želimo da odigramo dobro pred našim navijačima"
, rekao je Radonjić.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mornar Bar igra se u ponedeljak od 18 sati, karte su puštene u prodaju u poslovnicama Eventima po standardnim cenama za utakmice ABA lige, a meč iz dvorane "Alekdandar Nikolić" direktno će prenositi TV Arena sport. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC