• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi poslednje upozorenje!

Autor mondo.rs

Disciplinski sudija Evrolige kaznio je crveno-bele sa 10.000 evra i upozorio da više ne sme biti ulaska publike u teren po završetku meča.

 Zvezdi poslednje upozorenje! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts kažnjena je sa 10.000 evra zbog navijačkih incidenata, ali i organizacionih propusta koji su se dogodili tokom i posle utakmice 20. kola Evrolige protiv Panatinaikosa.

Kako je navedeno u obrazloženju odluke disciplinskog sudije, kazna je izrečena po dva osnova, a klubu je upućeno i poslednje upozorenje za treći prekršaj.

Novčanom kaznom od 3.000 evra, klub je kažnjen zbog paljenja baklji nakon utakmice u kojoj su crveno-beli slavili rezultatom 72:66.

ULAZNICE U ČETVRTAK

Karte za meč Zvezda - Efes naći će se na prodajnim mestima Eventima u četvrtak u 10 časova, po ceni od 1.300 dinara za tribine, 2.000 za parter itd. Prošle nedelje, pred meč Zvezda - Panatinaikos, sav raspoloživi kontingent rasprodat je za 15 minuta.

Kazna od 7.000 evra izrečena je zbog bacanja upaljača i kovanica u teren tokom poslednje četvrtine i tajm-auta 70 sekundi pre kraja meča.

Klub je upozoren da će biti drastično kažnjen zbog "konstantnog ponavljanja prekršaja", a to se odnosi na ulazak publike u teren po završetku utakmice.

"KK Crvena zvezda mts zato još jednom, poslednji put, apeluje na sve navijače i one koji će se naći na utakmici protiv
Efesa u dvorani, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja!", stoji u saopštenju sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli upozoravaju da "
svaka nova kazna može dovesti do još teže sankcije, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili čak u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda", što se poslednjih godina događalo i šampionima Evrope, kao što je Olimpijakos.

"U trenutku kada se prvi tim bori da napravi još jedan novi podvig i plasira se u plej-of novog formata Evrolige, ovakva i bilo koja kazna u budućnosti, nanela bi ogromnu štetu klubu na svim poljima. KK Crvena zvezda mts podseća da je ove godine već platio novčane kazne u visini od preko 20.000 evra!!!"

Na potezu su navijači!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC