• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Zvezda odlična, ali me to ne raduje

Autor mondo.rs

"Klub iz Humske je pristao na drugorazrednu ulogu, a logistici koja je učestvovala u pravljenju jake Zvezde odgovara ovakav Partizan", poručuje trener Limoža, koji bi ove godine trebalo da uradi transplantaciju bubrega

 Duško Vujošević o KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sezona je u punom jeku, ali je Duško Vujošević već sada prelomio - neće ostati u Limožu. Kada bude okončao sezonu, napustiće Francusku.

"Stvari u Francuskoj nisu išle kako sam očekivao. Različito smo gledali na stvari i funkcionisanje tima. Smtarao sam da da bi rad kluba trebalo da se zasniva na mladim talentima i stvaranju igrača. Želeo sam da tim ima kontinuitet, ali to se ovde retko viđa. Nisam navikao da radim u takvim uslovima i na kraju sezone ćemo se rastati", poručio je u razgovoru za "informer" Duško Vujošević, uz napomenu da će do kraja ugovora biti maksimalno posvećen ekipi.

Bivši strateg Partizana iz Francuske Vujošević prati situaciju u Srbiji, ali i Evropi. On ne krije da Crvena zvezda igra odlično ove sezone, ali se ne raduje njenim uspesima.

"Ne mogu da kažem da me raduju uspesi crveno-belih, zato što se građenjem Zvezde rušio Partizan. Ne podržavam način na koji je Zvezda postala ovo što je sad. Počevši od čuvenog 'Unapred pripremljenog plana reorganizacije' (Petogodišnji Zvezdin plan za finansijsku stabilizaciju), a zatim i političkog mešanja. Takođe, sada vidim i da Zvezda ima dobru logistiku, pa se dešava da joj sude sudije iz ABA lige i u Evroligi, što nikada nije bio slučaj sa Partizanom", istakao je Vujošević.

Partizan je drugi u ABA ligi, ali iskusnog trenera to ne zadovoljava.

"Partizan ne stoji dobro. Imaju stare igrače, ekipu koja je pravljena za trenutne rezultate, a ne za budućnost. Klub iz Humske je pristao na drugorazrednu ulogu, a logistici koja je učestvovala u pravljenju jake Zvezde odgovara ovakav Partizan. Zbog toga mislim da Partizan teško može da napravi neko iznenađenje na kraju ABA lige".

Vujošević zna da neće ostati na klupi Limoža, ali ne zna gde će nastaviti karijeru. Kaže da je to u drugom planu, a da je mnogo važnije njegovo zdravstveno stanje, budući da ima problem sa dijabetesom.

"Ako se steknu svi potrebni uslovi, planiram da ove godine uradim transplantaciju bubrega. To je ozbiljan zahtev i potrebno je mnogo stvari da se obavi. Svakako će mi transplantacija omogućiti normalan život, a i moći ću da nastavim da se bavim onim što volim", rekao je Vujošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC