• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perasović: Kad gostuješ u Beogradu - ne pretiš

Autor mondo.rs

"Znamo da imamo šansu da pobedimo, ali uz određene uslove", kaže trener Efesa u najavi utakmice protiv Zvezde u hali "Aleksandar Nikolić".

 Perasović: Kad gostuješ u Beogradu - ne pretiš Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts krenula je u aktuelni niz evroligaških pobeda iz hale "Aleksandar Nikolić", trijumfom nad Realom. Na istom mestu prethodno je "pao" Makabi, a u beogradskom hramu košarke potom su gubili CSKA, Fenerbahče i Panatinaikos.

Ovog petka, u nekadašnji "Pionir" dolazi Anadolu Efes, tim koji je naneo Zvezdi najubedljiviji poraz ove sezone (100:79) i jedini rival protiv kojeg crveno-beli nisu ušli ni u šansu da iznenade.

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je u najavi utakmice da njegov tim i dalje ima značajnih problema sa povredama, kao i da će morati da odigra na sopstvenoj gornjoj granici da bi došao u situaciju da pobedi.

Uoči puta za Beograd, trener Efesa Velimir Perasović naglasio je da crveno-beli imaju sjajnu sezonu.

"Čestitam Zvezdinom treneru. Zaista je uradio sjajan posao. Posebno dobro igraju u Beogradu, gde njihovi igrači prave sjajnu atmosferu i niko ne može tamo da ode i da kaže 'Mi smo danas favoriti'"

Ekipa hrvatskog stručnjaka dolazi u Srbiju sa skorom 9-11 i sa svešću o značaju utakmice u pogledu borbe za plasman u Top 8.

Efes je u poslednja četiri kola doživeo tri poraza, s tim da je na gostovanju Panatinaikosu ispustio pobedu u poslednjem minutu četvrte četvrtine (92:81 posle produžetka), kao i da je protiv CSKA takođe stao u završnici (80:77).

"Znamo da imamo šansu da pobedimo, ali moramo da budemo raspoloženi za skok. Takođe, veoma će biti važno da odgovorimo na njihovu agresiju i na njihovu fizičku odbranu", dodao je Perasović.


Parovi 21. kola:

Uniks - Olimpijakos 17 časova
Fenerbahče - CSKA 18.45
Žalgiris - Barselona 19
Bamberg - Makabi 20
Armani - Darušafaka 20.45

u petak

Galatasaraj - Panatinaikos 18
Baskonija - Real 20.30
Zvezda - Efes 20.45

Tabela: Real 15-5, CSKA 15-5, Olimpijakos 14-6, Fenerbahče 13-7, Zvezda 12-8, Baskonija 12-8, PAO 11-9, Darušafaka 10-10, Efes 9-11, Žalgiris 8-12, Barselona 8-12, Bamberg 7-13, Uniks 7-13, Makabi 7-13, Armani 6-14, Galatasaraj 6-14.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC