• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović odgovorio Terziću: Eh, da mi je tvoj budžet

Autor mondo.rs

Zanimljivo "prepucavanje" čelnika Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda mts. Evo šta je Čović odgovorio Zvezdanu Terziću.

 Prepucavanje KK I FK Crvena zvezda, Nebojša Čović i Zvezdan Terzić Izvor: MN Press/arhiva
Izvor: MN Press/arhiva



Otvoren je novi "front" u Crvenoj zvezdi i to na relaciji čelnika klubova u dva najpopularnija sporta - fudbalu i košarci!

Najpre je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić primetio da je košarkaški klub, po budžetu, među TOP 20 u Evropi, kao i da je besmisleno porediti fudbal i košarku, jer se ona "igra u tri zemlje u Evropi".

Očekivano, dobio je odgovor od prvog čoveka KK Crvena zvezda mts Nebojše Čovića, koji je negirao da klub ima toliki budžet o kojem priča Terzić, kao i da bi "voleo da KK Zvezda ima isti budžet kao FK Zvezda".

"Priča o budžetu ne stoji. Kada bi se rangirali, videlo bi se najpre da u Evroligi ne učestvuje 16 najbogatijih klubova. Drugo, KK Crvena zvezda ima daleko manji budžet od svih klubova u Evroligi, kao i od mnogih klubova iz FIBA Lige šampiona i Evrokupa", rekao je Čović za "Informer".

Čovićeva poruka Terziću je i da bi trebalo da svi rade u interesu sportova u kojima su angažovani, a da se ne bave poređenjima.

"Košarkaški klub Crvena zvezda i ja kao predsednik ne bavim se bilo kakvim poređenjima niti analizama ko igra fudbal i gde, ali iskreno bih voleo da KK Zvezda ima približan budžet koji ima FK Zvezda, pa makar on bio i na 301. mestu u Evropi. Takođe bih iskreno voleo da FK Zvezda ima budžet i dođe u prvih 10 u Evropi. No, teško je porediti fudbal, koji je jedini komercijalni sport, sa košarkom i bilo kojim drugim sportom", dodao je Čović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC