• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Presudio "energetski pad" u četvrtoj četvrtini

Autor mondo.ba

Trener Igokee zadovoljan partijom svog tima uprkos porazu od Budućnosti.

Igokea nije uspjela do kraja da isparira favorizovanoj Budućnosti, pa su Podgoričani slavili u Laktašima 83:72, te nanijeli Aleksandrovčanima šesti ovosezonski poraz.

Trener Igokee Dragan Bajić svjestan je da je Budućnost u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, ali ne može biti zadovoljan partijom svog tima, uprkos novom porazu u ABA ligi, šestom u sedam odigranih mečeva.

Možda će vas zanimati

"Dobro smo otvorili, desio se pad u prvoj četvrtini. Međutim, dobro smo se držali. Utakmicu je prelomio Nikola Ivanović koji je dao i neke teške šuteve. Pad se dogodio u posljednjoj četvtini. Teško je igrati protiv ovakvog tima u jakom ritmu. Imaju jako dobru vanjsku liniju koju je teško zaustaviti ako su rasploloženi, a večeras su bili raspoloženi. Zadovoljan sam odnosom i pristupom, za razliku od meča protiv Crvene zvezde. Vjerujem u ovaj tim, samo nam treba vremena da se ovaj tim uigra, da se igrači prepoznaju i mislim da se nećemo nikog plašiti", naglasio je Bajić. 

Petar Mijović, trener Budućnosti

"Pribojavao sam se ove utakmice jer Igokea ima dobar tim koji nema realnu poziciju na tabeli. Presudio je timski kvalitet koji je u ovom momentu ispred Igokeinog zbog toga što Aleksandrovačani imaju mnogo novih igrača."

Đorđe Gagić debitovao je za Igokeu sa 14 poena, ali je odigrao samo 18 minuta i sigurno je da bi učinak bio i bolji da je iskusni centar imao više snage i upisao veću minutažu.

"Čestitao bih Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Ono što možemo da vidimo da smo mi igrali dobru košarku u oba smjera dok smo mogli energetski da izdržimo. Dva igrača su došla prije dva dana, Gagić i Rajt, ni jedan ni drugi još uvijek ne mogu da daju svoj maksimum. Rajt se vidi da je nespreman, ali to je igrač koji će biti jedan od bitnijih", istakao je trener Igokee.

Priliku da uveća bodovni saldo Igokea će imati u narednom kolu na gostovanju Krki.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC