• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četvorica košarkaša Bratunca u izolaciji, odgođen meč protiv Mladosti

Autor mondo.ba

Meč drugog kola košarkaške Lige BiH neće biti odigran u planiranom terminu.

 Četvorica košarkaša Bratunca u izolaciji, odgođen meč protiv Mladosti Izvor: MN PRESS

Košarkaši Bratunca Radenko Pilčević, Miloš Pešić, Marko Rikalo i Nikola Petrović osjetili su određene simptome, zbog čega su testirani na korona test.

Iako je na kraju PCR testom utvrđeno da su negativni, duel ovog kluba i Mladosti iz Mrkonjić Grada, koji je trebalo da bude odigran 10. oktobra, odgođen je.

Možda će vas zanimati

"Obavještavamo javnost da je zbog novonastale situacije u klubu povodom pojave igrača sa simptomima virusa korona utakmica sa ekipom Mladosti odgođena do daljnjeg. Igrači Radenko Pilčević, Miloš Pešić, Marko Rikalo i Nikola Petrović su sa pojavom simptoma odmah upućeni ljekarskim službama zaduženim za kovid 19 i stavljeni u izolaciju... Ponovljeni serološki nalazi su pokazali da su dva igrača pozitivna, pa su radili 'PCR- test' i upravo sa ovom objavom dobijamo rezultate da su sva četiri igrača negativna na COVID-19, samo sa težim i lakšim respiratornim problemima... Oni će i dalje biti u izolaciji, tačnije do kontrole u subotu... Najbitnije je njihovo zdravlje, a za nastavak i odigravanje utakmica ćemo blagovremeno obavjestiti", saopštili su Bratunčani.

Podsjetimo, Bratunac je u prvom kolu sezonu poražen od Proma 70:72, dok košarkaši Mladosti ni prvi meč nisu igrali. Tada je rival trebalo da im bude Bosna, ali su Sarajlije tražile da utakmica bude odgođena jer su u svojim redovima imali nekoliko košarkaša sa povišenom temperaturom.

Ipak, komesar takmičenja nije uvažio njihov zahtjev, te je meč registrovan službenim rezultatom 2:0 u korist Mrkonjićana.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC