• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-plavi sedam dana u Tesliću: Borac m:tel i Vuja počeli pripreme!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel doputovali su na sedmodnevne pripreme u Teslić, gdje će brusiti formu pred nastavak proljećnog dijela sezone.

 Borac m:tel u Tesliću počeo pripreme! Izvor: Promo/RK Borac m:tel

Pod vođstvom novog trenera Veselina Vujovića, Banjalučani će narednih nedelju dana boraviti u Tesliću, gdje je danas odrađen i prvi trening.

Možda će vas zanimati

Od ranije je poznato da je popularni Vuja odredio da su neophodna pojačanja na poziciji golmana poslije povrede Bojana Ljubišića, kao i na mjestu desnog beka.

Međutim, nedavno je pojasnio u razgovoru sa banjalučkim medijima da ne bi imao ništa protiv pojačanja i na lijevom beku uz dodatak da neće insistirati na tome kod rukovodstva kluba.

Izvor: Promo/RK Borac m:tel

Borac m:tel je jesenji dio Premijer lige Bosne i Hercegovine okončao na drugom mjestu zbog lošije gol-razlike u odnosu na dobojsku Slogu, a banjalučki rukometaši su uspjeli i da osiguraju proljeće u Evropi, odnosno osminu finala EHF Evropskog kupa u kojem će odmjeriti snage sa slovenačkim Gorenjem iz Velenja.

Proljećni dio sezone u prvenstvu BiH počinje 20. februara, a prvi meč "borčevci" su trebali da igraju tada protiv tuzlanske Slobode u dvorani "Borik". 

Međutim, s obzirom da je upravo 20. febuara na rasporedu revanš susret protiv Gorenja, sedam dana nakon prve utakmice u Velenju, vjerovatno će meč sa Tuzlacima biti odgođen za neku drugu priliku. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC