• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog marihuane ne ide na OI? Amerikanka pala na testu: Neobična kosa, predugi nokti i tetovaže - bila bi hit u Tokiju!

Autor Dragan Šutvić

Žena koja pažnju skreće nevjerovatnom brzinom i neverovatnijim izgledom propušta Olimpijske igre?

 atletičarka sad marihuana Izvor: Profimedia

Američka šampionka na 100 metara Šakari Ričardson (21), jedna od najbržih žena na svijetu, vjerovatno će propustiti Olimpijske igre u Tokiju ove godine! Razlog nisu povreda ili korona virus već marihuana, pošto su testovi pokazala da je Šakari koristila opijate.

Tokom američkih kvalifikacija za Olimpijske igre Antidpoing agencija je pronašla dva pozitivna testa, a mediji su odmah saopštili da je riječ o Ričardson. Američka sprinterka je do sada bila poznata po svojim odličnim rezultatima, ali i neobičnoj pojavi, dugoj narandžastoj kosi, noktima nevjerovatne dužine i tetovažama na obje ruke.

Možda će vas zanimati

Šakari nije činila nikakav prekršaj po američkim zakonima, jer je marihuana u brojnim državama legalizovana, ali se i dalje nalazi na crnoj listi Svjetske antidoping agencije. Kazne mogu da budu i višegodišnje suspenzije sa takmičenja, pa će Ričardson, ukoliko se ispostavi da je tačno, propustiti Olimpijske igre.

Na sve glasnije spekulacije medija da je upravo ona pozitivna Šakari Ričardson se zvanično nije oglašavala, osim kratkog tvita u kom piše ''I ja sam ljudsko biće''.

Na američkim kvalifikacijama trčala je 10.86, dok joj je najbolji rezultat u karijeri 10,72 iz ove godine. To je šesto najbolje vrijeme u istoriji ženskog sprinta, pa je Šakari Ričardson bila ogroman favorit za medalju u Tokiju. Ali, možda neće ni učestvovati tamo...

Pogledajte fotografije kontroverzne Šakari Ričardson:

Prethodnih dana još jedna američka atletičarka bila je udarna vijest, nakon što je probala trudna da se kvalifikuje na Olimpijske igre.

Srbija će, što se atletike tiče, najveće nade u Tokiju polagati u Ivanu Španović koja skače u dalj, dok je bacač kugle Asmir Kolašinac izborio vizu u posljednji čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC