• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva drama! Srbin u finalu nakon nestvarnog finiša: Posljednji pucanj donio finalistu, Damir cilja medalju u Tokiju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Damir Mikec je napravio odličan rezultat za srpsko streljaštvo, ušao je među osam najboljih, a finale ga očekuje vrlo brzo!

 Damir-Mikec-u-finalu-Olimpijske-igre-streljastvo-vazdusni-pistolj-10-metara Izvor: MN PRESS

Kakva drama u kvalifikacijama streljaštva, u disciplini vazdušni pištolj sa 10 metara, a Srbija je poslije nevjerovatne drame dobila svog učesnika u finalu.

Damir Mikec obezbijedio je mjesto među osam najboljih na Olimpijskim igrama, pošto se u finale takmičenja u Tokiju nakon što se čekao posljednji hitac kvalifikacija!

Mikec je u kvalifikacijama među 36 strijelaca "upucao" 578 krugova iz 60 hitaca, a nevjerovatno je koliko je bilo dramatično do same završnice.

Srpski predstavnik je odlično otvorio takmičenje sa dva puta po 98 bodova u prve dvije serije od 10 hitaca, da bi ga boljeg plasmana koštala četvrta, u kojoj je imao 94 hica. I tada je sve postalo vrlo zanimljivo.

Mikec je čas bio unutar osam najboljih, čas izvan, a kada je završio sa 578 bodova, čekali su se ostali takmičari. Na kraju je Pakistanac Gulfam Džozef imao poslednji hitac koji je sve odlučivao - bio mu je potreban hitac u centar za svih 10 bodova, ali je pogodio "devetku" i tako je sa istim brojem krugova, ali sa manje hitaca u centar je ostao iza Mikeca.

Mikec je imao isti broj krugova i kao sedmoplasirani Kinez Vei Pang, dok je su čak trojica takmičara završili sa 577 krugova, jednim manje od Srbina. Finale u disciplini 10m vazdušni pištolj na programu je u subotu od 08.30 časova.

Srpske strelkinje Andrea Arsović i Sanja Vukašinović jutros nisu ostvarile dobar rezultat u disciplini vazdušna puška sa 10 metara.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC