• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Novak se iznenadio - prvo ga pitali za Olgu Danilović: Ona je mlada, visoka, jaka... Tata joj je legenda!

Autor Dragan Šutvić

Dobro znamo da je Đoković dijelio savjete Olgi, a vidjećemo da li ih je usvojila protiv Osake.

 novak đoković us open pitanje o olgi danilović Izvor: YouTube/US Open/Screenshot

Novak Đoković je izgubio jedan set u prvom kolu US Opena, imao je problema sa prvim servisom, ali je prošao u nastavak takmičenja gdje ga čeka relativno nepoznati teniser iz Holandije.

Moraće još Đoković da popravi svoju igru, i da potpuno ignoriše zvižduke sa tribina, iako su novinari na konferenciji za medije tvrdili da su zapravo navijači skandirali njegovom protivniku Runeu. Razgovor sa novinarima je zapravo bio vrlo neobičan, pošto je recimo prvo pitanje bilo o Olgi Danilović.

Možda će vas zanimati

Čak se i srpski teniser iznenadio da je to bila prva tema nakon njegove pobjede i prolaska u drugo kolo, ali se isto tako i raspričao o talentovanoj koleginici sa kojom je dosta radio u posljednje vrijeme.

Ona je kroz kvalifikacije stigla do glavnog žrijeba, potom je slavila u 1. kolu, a sada je čeka veliki izazov - Naomi Osaka.

"Pratio sam Olgu od kada je bila mlada, njen otac je jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, ima sjajne gene za sport. Imala je problema da bude konstantna prethodnih godina, ali jako je mlada, ima samo 20 godina, visoka je, igra lijevom rukom, jaka je...", hvalio je Đoković talentovanu srpsku teniserku.

"Što više mečeva dobija, sve bolje će se osjećati. Pričali smo, pokušao sam da joj pomognem savjetima i drago mi je što se kvalifikovala i došla do meča sa Osakom. Igra protiv prvog favorita, na centralnom terenu, uzbuđena je. Pitala me kako je na velikoj sceni, možeš nešto da kažeš, ali bitno je da to osjetiš. Nadam se da će to iskoristiti, ona je sjajna", pružio je podršku Đoković kćerki Predraga Danilovića.

Olgin meč sa Osakom je danas na programu oko 18 časova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC