• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer Australije poslao poruku Novaku: To pravilo postoji, ali nije tu da ga koriste privilegovani teniseri!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sam vrh države se oglasio.

 premijer australije o vakcinama i nastupu novaka đokovića Izvor: Profimedia

Ko o čemu, australijski političari o Novaku Đokoviću. Zna se da u petak ističe rok za podnošenje zahtjeva za medicinsko izuzeće od vakcinacije za one koji žele na Australijan open, ali kako kaže premijer Skot Morison Novak to izuzeće svakako ne bi dobio.

Prvi čovjek vlade Australije je do sada bilo tema izjava premijera savezne države Viktorija, a sada se time pozabavio i Morison.

Možda će vas zanimati

"Takve odluke donose medicinski zvaničnici i niko drugi. Postoje pravila i medicinsko izuzeće je jedno od njih, ali ono nije rupa u zakonu za privilegovane tenisere", istakao je Morison, očigledno misleći na Novaka Đokovića. 

Prvi reket svijeta je odbio da otkrije da li je vakcinisan, a sva je prilika da će, iako pravilo o medicinskom izuzeću postoji, morati da bude vakcinisan ako želi da brani prošlogodišnju titulu.

"Moj pogled na stvari je takav da svi koji budu prisustvovali na Australijan openu kao takmičari, navijači, sudije ili članovi stručnog štaba moraju da budu vakcinisani", rekao je Morison. 

Na kraju je istakao da bi ipak volio da vidi Đokovića na terenu.

"On će morati da poštuje ista pravila kao i svi drugi, ne postoje posebna pravila za tenisere ili bilo koga. Postoji mnogo spekulacije oko Novakovog statusa i on je rekao da je to privatna stvar za njega. Ali voljeli bismo da ga vidimo. On zna da mora da bude vakcinisan da bi igrao", zaključio je premijer Australije.

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mister

Ne ne mora biti vakcinisan ako to ne zeli, vi namecete to pravilo na silu ga namecete narodu, stanovnistvu planete, ko ste vi ili bilo ko drugi da namecete narodu bilo sta...? Moje pitanje glasi ovako za cjenjenu gospodu: ja koliko sam upucen a upucen sam i edukovan vrlo dobr, vise je zarazenih koji su vakcinisani nego oni koji nisu, i ti isti vakcinisani prenoae virus na druge osobe, ukratko cemu onda sluzi ta vasa VAKCINA....!? Ona od virusa ne stiti to je sigurno, i sam nisam vakcinisan prebolio sam koronu, ne osudjujem one sto su se vakcinisali a ni one sto nisu jer to je svaci pojedinacni izbor ko hoce hoce ko nece i ne mora. Gospodo draga kad mi bilo ko iz farmaceutske organizacije dokaze da vakcina stiti od bilo cega i od bilo kog soja virusa prvi cu se vakcinisati, kada mi bilo koji doktor, magistar, profesor doktor objasni cemu sluzi to sto smo se vakcinisali odmah cu ae vakcijisati! Dragi ljudi manipulisu oligarhi narodom i masama, manipulisu svime i svacim3 samo radi zdravoga i ličnoga profita!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC