• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, Nadal će ti pobjeći na 22 grend slema: Alarmantno upozorenje za Đokovića - legenda otkriva šta će se desiti!

Autor Haris Krhalić

Džon Mekinro je komentarisao titulu Španca na Australijan openu.

 Džon Mekinro o Nadalu i Đokoviću Izvor: Profimedia/Twitter/@Based__UK/Printscreen

Završen je Australijan open, na kojem je Rafael Nadal osvojio 21. grend slem trofej i pomjerio granicu istorijskog rekorda. Danil Medvedev je poslije meča bio ljut na navijače, održavši neočekivan monolog, a dan nakon finala, svi pričaju o trci za najvećeg tenisera svih vremena.

Nikola Pilić je rekao da smo ovakav grend slem vidjeli "prvi i posljednji put", dok je britanski novinar ukazao da Nadalov trofej ima mrlju jer nije bilo Đokovića. Sada je o svemu govorio i Džon Mekinro.

Legendarni Amerikanac je za "Eurosport" analizirao tek završeni turnir u Melburnu, sa posebnim fokusom na "veliku trojku" koju uz Đokovića i Nadala čini i Rodžer Federer.

"Ono što sam oduvijek želio je da sva trojica na kraju imaju isti broj trofeja. U redu će biti ako svi budu imali po 21, i biće u redu ako ih budu imali po 22. Već sam vidio tvitove koje su Rodžer i Novak poslali Rafi, to je pokazivanje klase, čestitati mu, jer u tome se radi u sportu", počeo je Mekinro.

"Big Mek" je istakao da se svoj trojici divi.

"Ono što smo gledali je nešto od čega se prosto naježite i o čemu sanjate uvijek, da budete dio takvog meča. Kao bivši igrač ponosan sam što sam mogao da gledam tako nešto, divim im se. Natjeralo me je to da pomislim da sam mogao da se potrudim više, da nađem način da osvojim više toga. Ovo je nevjerovatno dostignuće", kaže Mekinro.

Na kraju, Amerikanac je imao i svojevrsno upozorenje za Đokovića, istakavši da bi Nadal uskoro mogao da mu dodatno pobjegne i osvoji i 22. grend slem.

"Nikada nisam navijao da neko od njih izgubi. Posebno zbog toga kako igraju, ne bih nikada htio da se tako nešto dogodi. Svi su tako veliki da prosto želite da su izjednačeni, ali sada je veliki znak pitanja oko toga. Sumnam da će Rodžer osvojiti još jedan pehar. Koliko će još igrati? Opet, nismo očekivali ni da Nadal to uradi u Melburnu. Sa Novakom, sve lebdi u vazduhu, posebno ako ne bude igrao ni na Rolan Garosu. Onda bi sljedeća stvar bila da se Rafa pomjeri na 22. titulu", zaključio je Mekinro.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC