• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak nasmijao sve jednom rečenicom! Đoković stigao u Dubai, otišao na svjetski sajam, pa se našalio na svoj račun!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji teniser svijeta jedva čeka da izađe na teniski teren poslije višemjesečne pauze.

 đoković prije turnira u dubaiju Izvor: Profimedia

Novak Đoković ne prestaje da privlači pažnju. Najbolji teniser svijeta je stigao u Dubai gdje je trenirao go do pojasa u sklopu priprema za turnir iz ATP serije 500.

Patrik Muratoglu je kao niko do sada branio Đokovićevu odluku da se ne vakciniše, u svijetu tenisa je isplivao skandal navodno nevakcinisanog tenisera koji je učestvovao na Australijan openu, a za to vrijeme, Đoković privlači pažnju u Dubaiju.

Možda će vas zanimati

On se pojavio na svjetskom sajmu, gde je "Asošiejted presu" potvrdio kako se osjeća zbog toga što će po prvi put od Dejvis kupa krajem 2021. zaigrati na nekom teniskom turniru.

"Uzbuđen sam što ću biti na teniskom terenu narednog ponedjeljka. Iskreno mi nedostaje tenis nakon svega što se dogodilo", rekao je osvajač 20 grend slem trofeja.

Novakova izjava da je spreman da propušta i druge grend slem turnire ukoliko bi se od njega tražilo da se vakciniše je ponovo vratila u fokus njegove stavove, a za dolazak u Dubai vakcinacija nije neophodna. Đoković je na svjetskom sajmu bio okružen brojnim navijačima koji su skandirali "Nole", a on se potom pojavio na štandu Srbije gdje je govorio o svojoj fondaciji.

"Ponosan sam što sam na ovoj sceni", rekao je Đoković nakon što je njegova supruga Jelena održala prezentaciju o radu Fondacije "Novak Đoković" sa djecom.

On je rekao da mu je često teško da bude uključen u rad fondacije koliko bi želio, imajući u vidu njegov tijesan raspored turnira. A potom je uslijedila i šala.

"Doduše, raspored mi nije tako gust kao nekada", rekao je Novak, poslije čega su usledili aplauzi prisutnih.

Đoković je propustio ATP kup i Australijan open na početku sezone, zbog toga što mu nije bio dozvoljen ulazak u zemlju bez vakcine. Posljednji meč odigrao je 3. decembra u Dejvis kupu, kada je savladao Marina Čilića, a u dublu sa Filipom Krajinovićem izgubio od hrvatskog tandema Mate Pavić-Nikola Mektić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC