• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak stao pred ogledalo, a onda je "osjetio krv": Đokovića pitali kako se vratio poslije 0:2!

Autor Dragan Šutvić

Novak je gubio sa 2:0 u setovima, a onda se sve promijenilo. Poslije meča je objasnio i kako!

 šta je rekao đoković nakon preokreta protiv sinera  Izvor: Sportklub/Screenshot

Novak Đoković je uradio nemoguće! Ponovo se vratio sa ivice provalije, poslije prva dva izgubljena seta od Janika Sinera uspeo je da se vrati i pobedi sa 3:2 i tako se plasira u polufinale Vimbldona. 

Posle meča novinare je prvo zanimalo da objasni šta se dešavalo u prva dva seta, a Đoković je odmah bio spreman na šalu.

"Ha, ha, ha. Mogu li da pričam o trećem četvrtom i petom setu, doći ću do toga", rekao je uz osmijeh pa nastavio:

"Čestitke za sjajnu borbu Janika, sigurno će biti mnogo prilika za njega na velikoj sceni. Tako je zreo za svoje godine i želim mu mnogo sreće, sada možda nije imao sreće na kraju", rekao je Novak nakon meča.

Potom je analizirao svoju lošiju igru na početku susreta i objasnio kako je nakon pauze koju je napravio između drugog i trećeg seta uspeo da dođe do pobjede.

"Što se tiče prva dva seta u poređenju sa posljednja tri, on je bio bolji igrač u ta dva seta. Malo sam se lošije osjećao, a onda sam malo sebe izmotivisao ispred ogledala, to je istina. Nekada u ovakvim okolnostima kada se ne dešava se mnogo dobrog za tebe na terenu i kada drugi teniser dominira potrebno je da se napravi kratka pauza. Potrebno je da sebe obodrim, da skupim misli i da se vratim na teren sa najboljom mogućom igrom", naglasio je Novak.

"Osjetio je krv" Novak čim je uzeo prvi brejk u trećem setu. 

"Dobro sam počeo treći set. Vidio sam malo sumnje u njegovoj igri i u njegovom kretanju i vjerujem da je moje iskustvo pomoglo meni da se snađem u ovakvoj situaciji. Iako igram tenis na ovakvom nivou i blagosloven sam što trajem preko 20 godina ja prolazim kroz iste momente sumnje prema samom sebi kao i svi drugi. Ta unutrašnja borba je nateža, kada to uradite ostale okolnosti idu u vašu korist. Uvijek sam vjerovao da mogu to da uradim, više puta sam se vratio sa 0:2. Možda iskustvo, možda pauza, možda sreća, ali srećan sam što sam prošao dalje", rekao je on na kraju. 

U jednom trenutku meča djelovalo je da se Janik Siner povrijedio, a čim se to desilo Novak Đoković je preskočio mrežu i priskočio da mu pomogne. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC