• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudesan oporavak Rafaela Nadala! Sad je spreman za tenis: Predao na Vimbldonu, ali već trenira - isplivao snimak! VIDEO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Španski teniser se nevjerovatno brzo oporavio i samo desetak dana kasnije ponovo je na terenu!

 Rafael Nadal oporavio se od povrede Izvor: Twitter/@PascaleMazel

Teniski svijet je ostao u šoku kada se Rafael Nadal povukao sa Vimbldona pred polufinalni meč protiv Nika Kirjosa, a Španac je ubrzo pokušao da objasni šta se tačno desilo. On je zbog rupture stomačnih mišića od čak sedam milimetara bio nespreman da nastupi i bori se protiv najboljih na travi u Londonu, ali sada djeluje da je povreda prošlost.

Nakon što su ga navijači primijetili kako vozi džet-ski i odlično se provodi u izlasku, nadal je primijećen i na teniskom terenu! Samo desetak dana nakon što je predao meč polufinala Vimbldona, Rafa opet trenira.

Možda će vas zanimati

I sudeći po snimcima, dosta mu dobro ide. Španski teniser je veoma snažno vraćao loptice sa osnovne linije, pa djeluje da njegov nastup na američkoj turneji ove sezone uopšte nije pod znakom pitanja. Mediji su prenijeli da je već rezervisao smještaj za prvi masters koji se igra u Kanadi, a ovaj snimak pokazuje da će i zaigrati na tom turniru.

Pogledajte ga na terenu:

Nadal se, očigledno, dovoljno oporavio da može sebi da priušti napor na teniskom terenu, a ovaj trening pokazao je da u na US openu mogao da bude prvi favorit. Ukoliko na posljednji grend slem sezone stigne potpuno spreman za tenis, Nadal će biti prvi favorit za osvajanje grend slema na kojem je prethodne sezone Danil Medvedev spriječio Novaka Đokovića da osvoji sva četiri velika turnira u sezoni.

Ove sezone je to želio da uradi Rafa, koji je osvojio Australijan open i Rolan Garos, ali je na Vimbldonu morao da preda meč Kirjosu prije nego što je polufinale i počelo. Kasnije je do 21. grend slem titule stigao Đoković, koji sada za Špancem kasni samo jednu titulu.

Ovako Rafa trenira:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC