• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Recite Novaku da ovdje postoje pravila! Đoković se oglasio, a Amerikanac ga odmah napao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se oglasio povodom njegovog odlaska na US open, a to je mnogima zasmetalo.

 Novinar Džon Verthajm napao Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Novak Đoković se konačno oglasio povodom svog odlaska na US open, a to je nekima zasmetalo. Đoković je izbacio video na kome trenira, zahvalio se svima koji ga podržavaju i naglasio da se nada da će moći da nastupa ne samo na US openu nego i na drugim turnirima u Americi.

Zbog odluke da se ne vakciniše Đoković prema pravilima u vezi sa kovidom koja su trenutno u funkciji u Americi ne može da uđe u državu, tako da se nada da bi mogao da dobije medicinsko izuzeće i da nastupi. 

Možda će vas zanimati

Nakon Novakove objave javio se i Džon Verthajm, novinar i kolumnista "Sports Ilustrejteda" koji za ovaj medij prati situaciju oko trenutno sedmog tenisera na ATP listi. On očigledno nije na Novakovoj strani. 

"Svi smo umorni od ovog plesa, ali ovakvo pasivno kadriranje ne može da prođe bez komentara. Zar on nema nekog savjetnika koji će mu reći: 'Postoji način da putuješ, samo je potrebno da pratiš pravila, koliko god da ti se ne sviđaju i da im zamjeraš. Drži se svojih uvjerenja do kraja, ali ovdje postoje pravila", naveo je Džon Verthajm. 

Đoković je prošle godine stigao do finala US opena, gdje je jurio "zlatni slem", ali ga je Danil Medvedev rutinski dobio u tri seta na jednom od rijetkih mečeva u kojima smo vidjeli da je Srbin podlegao pritisku. 

Sada se nada da bi mogao da dobije vizu za Ameriku i da neće propustiti drugi grend slem ove sezone nakon što nije mogao da brani titulu osvojenu u Australiji na početku sezone. Ipak, očigledno nisu baš svi na njegovoj strani. 

Možda će vas zanimati

Novak Đoković se konačno oglasio povodom svog odlaska na US Open, a to je nekima zasmetalo. Đoković je izbacio video na kome trenira, zahvalio se svima koji ga podržavaju i naglasio da se nada da će moći da nastupa ne samo na US Openu nego i na drugim turnirima u Americi. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC