• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati engleski klub doveo Đokovića? Sličnost fudbalera i Novaka zbunila navijače

Autor Haris Krhalić

Ekipa koja je prethodne sezone odlično igrala u Premijer ligi i Evropi iznenadila je sve slikom čovjeka koji liči na najboljeg srpskog sportistu.

 Objava Vest Hema zbunila navijače Izvor: Twitter/West Ham/MONDO/Stefan Stojanović

Poslednjih nekoliko dana priča se da bi Vest Hem mogao da angažuje srpskog reprezentativca Filipa Kostića, ali dok taj posao ne bude ozvaničen, "Čekićari" su predstavili Đanluku Skamaku, italijanskog napadača koji stiže iz Sasuola. Ipak, pažnju javnosti u Srbiji Vest Hem je privukao i zbog neobične fotografije koja se pojavila na njihovom profilu.

Tim iz Londona je kao jednu od objava na tviter nalogu okačio siluetu Deklana Rajsa, jednog od najtalentovanijih engleskih fudbalera, a mnogi su primijetili nevjerovatnu sličnost sa Novakom Đokovićem!

Defanzivni vezni Vest Hema bio je na meti brojnih engleskih timova ovog ljeta i prethodnih godina, ali je klub uspio da ga sačuva. U njemu vide pravog lidera za godine koje slijede, a reprezentativac Engleske već sada je jedan od najboljih igrača tima. Ipak, svijetu je mnogo poznatiji Novak Đoković, koji ima određene fizičke sličnosti sa fudbalerom.

Kada se posmatra iz profila, djeluje kao da je londonski klub doveo srpskog tenisera u svoj tim! Znamo da Đoković povremeno voli da odigra fudbalski meč sa prijateljima. Svojevremeno je nastupio na humanitarnoj utakmici u dresu Zvezde, a tokom Adrija tura igrao je meč i sa ostalim profesionalnim teniserima koji su bili gosti Beograda. Možda bi se snašao i u Premijer ligi.

Pogledajte objavu Vest Hema:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC