• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Londonu! Legenda plakala, a Mančester siti kiksnuo: Odluka o tituli pada u posljednjem kolu Premijer lige?!

Autor Haris Krhalić

Liverpulova nada je malo veća nego do ovog vikenda!

 Mančester siti Vest hem 2:2 Premijer liga  Izvor: Profimedia

Vest Hem i Mančester siti odigrali su neriješeno 2:2 (2:0), pa Liverpul u utorak ima šansu da se pobijedom protiv Sautemptona u gostima približi na bod zaostatka za "građanima" uoči posljednjeg kola.

Gubio je tim iz Mančestera na stadionu Vest Hema 0:2 na poluvremenu, nakon što je oba gola za "čekićare" dao Džerdon Bouven. Ipak, Džek Griliš je u 49. minutu smanjio zaostatak favorita na 1:2, a onda je Vladimir Kufal u 69. glavom postigao autogol za 2:2. I tu nije bio kraj drame!

Nakon što je legenda Vest Hema Mark Nobl (35) zaigrao posljednji put na domaćem terenu pred kraj karijere, Siti je imao veliku šansu da pobijedi, ali Rijad Mahrez nije iskoristio jedanaesterac u 86. minutu. Golman Lukaš Fabijanski mu je "skinuo" taj šut i izborio bod svom timu.

Na kraju meča u kojem se Vest Hem oprostio pred svojim navijačima od čuvenog Nobla, koji je igrao za taj tim još od 2000. godine, Gvardiola je prišao treneru domaćih Dejvidu Mojesu i čestitao mu na nastupu. Potom se zagrlio i sa Noblom, koji je jako emotivno podnio čitav dan.

Kada je u pitanju Siti, njegov plan ostaje isti. U slučaju da Liverpul u utorak izgubi protiv Sautemptona, "građani" će iste večeri postati šampioni. A ako tim Jirgena Klopa pobijedi, onda će "građani" u posljednjem kolu pobijedom protiv Aston vile (i legende Liverpula Stivena Džerarda na klupi) "ovjeriti" odbranu naslova prvaka. Za to vrijeme, Liverpul će istog dana (22. maja) dočekati Vulverhempton i u svakom slučaju pratiti rezultat na "Itihadu".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC