• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević otkrio sve Novakove planove: Evo dokad će Đoković igrati i šta mu je najveći cilj do kraja karijere!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Po riječima hrvatskog teniskog stručnjaka, Novak Đoković nije ni blizu penzionisanja...

 Novak-Djokovic-zeli-30-grend-slem-titula Izvor: MN PRESS

Nakon osvajanja 7. Vimbldona u karijeri Novak Đoković se u Beogradu proslavio još jedan veliki trofej, a zatim krenuo na svoju turneju po regionu. Trenutno je u Crnoj Gori gdje se okupao u ledenoj rijeci, a veliki dio odmora između turnira proveo je u Hrvatskoj.

U toj zemlji je i njegov trener Goran Ivanišević, koji ovih dana prati teniske mečeve na turniru u Umagu. Dok gleda kako se teniseri koji nemaju karijeru poput Đokovićeve bore za ATP titulu, Ivanišević je hrvatskim medijima ispričao Đokovićeve planove. Po njegovim riječima - cilj je 30 grend slem titula!

Iako možda nekome djeluje da je to previše, nekadašnji hrvatski teniser tvrdi da tako izgleda plan koji je Novak napravio i o kojem često priča. "On uvijek ponavlja da mu je želja da osvoji 30 grend slem titula. To je ono što želi Novak Đoković. Hoće da igra narednih pet godina i hoće da ima šansu da stigne do tog dostignuća", ispričao je hrvatskim medijima Ivanišević.

Stizanje do 30 grend slem titula prije samo nekoliko godina djelovalo je kao potpuno nezamisliv plan za bilo kojeg tenisera na svijetu. Mnogi su smatrali da će rekord Rodžera Federera od 20 titula sa četiri grend slem turnira zauvijek ostati na snazi, ali Goran Ivanišević nije dijelio taj stav. On je znao da dolaze dvojica boljih.

"Još prije nego što sam postao Đokovićev trener, pričao sam kako će on zajedno sa Nadalom oboriti Federerove rekorde. Kad su zdravi, oni nemaju granice. Ja mislim da će nastaviti da osvajaju", dodao je bivši hrvatski teniser.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC