• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad izgubiš 0:3, sve je jasno, nema šta da se lažemo! Odbojkaši Srbije neće da se kriju - Zato sutra idemo kući!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentativci Srbije razočarani poslije eliminacije sa Svjetskog prvenstva u Poljskoj

 Srbija-izgubila-od-Argentine-Svjetsko-prvenstvo-u-odbojci. Izvor: MN PRESS

Odbojkaška reprezentacija Srbije eliminisana je sa Svjetskog prvenstva u odbojci već u osmini finala, jer je izgubila u duelu protiv Argentine 0:3. Na taj način, srpska "A" selekcija je razočarana eliminisana iz borbe za medalje, nakon što je perfektno odigrala grupnu fazu i ostvarila sve tri pobjede bez izgubljenog seta. A onda su izabranici Igora Kolakovića u osmini finala naletjela na bronzane sa Olimpijskih igara u Tokiju i tu je bio kraj.

"Prije svega, čestitke Argentini na zasluženoj pobjedi. Kad izgubiš ovako važnu utakmicu 3:0 i kad ne uzmeš nijedan set, mislim da su stvari jasne i nema šta da se krijemo i da lažemo sami sebe. Znali smo da je Argentina veoma snažan protivnik, da je uzela medalju na Olimpijskim igrama, da su nas dobili u Krakovu prije par dana glatko. Treba priznati da su trenutno bolja ekipa od nas. Zato kažem - zaslužena pobjeda. Ostaje žal, jer smo cijelu Ligu nacija koristili za pripreme za ovo Svjetsko prvenstvo, dobro smo se pripremili, ali nismo bili na nivou... Zato sutra idemo kući", rekao je Marko Podraščanin.

Aleksandar Atanasijević, jedan od lidera ekipe, takođe je žalio zbog epiloga i to se vidjelo čim je napustio teren. "Nije lako bilo šta reći. Očekivali smo da ćemo moći da igramo sa timom Argentine, ali od prvog momenta se vidjelo da su više na lopti. Kao korektor preuzimam odgovornost, trebalo je bolje da odigram cijeli ovaj turnir. Ostaje velika žal. Željeli smo, mnogo smo trenirali, radili smo za ovo dva mjeseca", izjavio je razočarani Atanasijević.

Srbija je na prošlom Svjetskom prvenstvu 2018. uspjela da uđe u polufinale, ali ovog puta je ispala sa turnira jer je završila dva stepenika ranije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC