• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniska legenda brutalno slagala o Novaku: Opet je napala Đokovića, navijači pobjesnili zbog njenog komеntara!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna izjava Martine Navratilove, slavne teniserke koja se očigledno ne sjeća dešavanja iz Australije.

 Martina Navratilova napala Novaka Đokovića Izvor: Profimedia/MONDO/Stefan Stojanović

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovo se našao na udaru kritika legendarne teniserke. Čuvena Martina Navratilova, po mišljenju mnogih najbolja teniserka svih vremena, iskoristila je još jednu priliku da napadne Novaka, a ovog puta je slagala o dešavanjima iz Melburna početkom 2022. godine.

Njeni komentari u kojima je pokušavala da se raspravlja sa Novakovim navijačima privukli su mnogo pažnje prije svega je je Amerikanka češkog porijekla iznijela jednu veliku neistinu. U pokušaju da ospori Đokovićeve stavove Martina je tvrdila da je Novak pokušao da prevari Australiju, nametne svoja pravila i na silu uđe u tu zemlju kako bi igrao prvi grend slem u sezoni.

Na taj komentar odmah su se nadovezali navijači Novaka Đokovića koji su od nje tražili objašnjenje tvita, ali je Martina odlučila da ne nastavlja razgovor u tom smjeru.

"Zahtijevati svoju tjelesnu autonomiju je sasvim u redu, ali ne možete to nametati državi. To prosto ne funkcioniše tako. Sve je u redu", napisala je legendarna teniserka, a zatim ostavila navijače bez pojašnjenja.

Izvor: Twitter/Martina/printscreen

Svi koji su malo detaljnije upućeni u dešavanja iz Melburna u januaru 2022. godine znaju da Novak Đoković nije pokušao na silu da uđe u Australiju. Najbolji teniser svijeta u tom trenutku imao je izuzeće koje mu je garantovalo učešće na grend slemu, a problemi su se javili tek kada je stigao na aerodrom u Melburnu. Carinici su tada zaključili da ne mogu da ga puste u zemlju jer nije vakcinisan, zbog čega se narednih dana vodio sudski postupak u kojem se Srbin borio za šansu da zaigra tenis.

Novak u tome nije uspio, pa je deportovan iz Australije uz trogodišnju zabranu ulaska u zemlju. Ona u januaru neće biti na snazi pa bi devetostruki šampion Australijan opena mogao da napadne jubilarnu 10. titulu i 22. grend slem u karijeri narednog januara. Nema sumnje da će Novak, ukoliko mu dozvole, biti među najvećim favoritima za osvajanje trofeja u Melburnu.

Inače, ovo nije prvi put da se Novak Đoković nalazi na udaru kritika Martine Navratilove. Iako se ona često pravda kako sa srpskim teniserom dijeli mnogobrojne stavove, a razlikuju se samo oko vakcinacije, to zapravo nije tačno. Ona je u jednom od ranijih javnih nastupa uvrijedila cijeli srpski narod.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC