• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestok poraz Srbije na Evropskom prvenstvu: Reprezentativke sada moraju da pobijede u utakmici odluke!

Autor Haris Krhalić

Pred selekcijom Srbije je sada samo jedan način da uđe u sljedeću rundu - da u utorak pobijedi jednog od domaćina Evropskog prvenstva.

 Srbija Danska 21:34 rukomet žene Evropsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

Reprezentativke Srbije u rukometu izgubile su i od Danske (21:34), u meču drugog kola Evropskog prvenstva. Ovim porazom razjašnjeno je da će izabranice selektora Uroša Bregara u posljednjem kolu igrati protiv Slovenije utakmicu "biti ili ne biti", jer će plasman iz uvodne faze izboriti tri ekipe, a Srbija je posljednja na tabeli bez osvojenog boda. Ispred naše selekcije su Švedska (4), koja se već kvalifikovala i Danska i Slovenija (domaćin), sa po dva. Odlučujući meč Slovenije i Srbije biće odigran u utorak, od 18 časova.

Najefikasnija u redovima Srbije bila je Jovana Stoiljković sa šest, dok je četiri pogotka postigla Anđela Janjušević. Kada je u pitanju naredni rival naše selekcije, ekipa Slovenije, ona je u nedelju izgubila u meču protiv Švedske 22:33, nakon startne pobjede nad Danskom.

SRBIJA: Radosavljević, Majkić 1, Bogojević, Lavko 3, Nuković, Janjušević 4, Risović (2 odbrane), Kojić 2, Kovačević 2, Stamenić, Lovrić, Bojičić 1, Stoiljković 6, Liščević 2, Petrović, Graovac (2 odbrane)

DANSKA: Toft, Iversen 4, Hansen 3, Heindal 4, Rajnhard, Tranborg 3, Hansen 3, Jorgensen 1, Jensen 4, Vinter 2, Petersen 2, Hojlund 2, Fris2, Iversen 2, Halilčević 1, Moler 1.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC