• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marjanović nakon eliminacije Borca iz CEV Čelendž kupa: Ne može bez pojačanja

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučani su u novu sezonu ušli bez pojačanja, što se osjetilo na međunarodnoj sceni u dvomeču sa norveškim Vikingom iz Bergena.

 Mišo Marjanović o porazima Borca u CEV Čelendž kupu Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac eliminisan je iz CEV Čelendž kupa. Banjalučani su u dvomeču sa Vikingom iz Bergena doživjeli dva ubjedljiva poraza, Norvežani su pokazali da su u ovom trenutnku znatno kvalitetniji tim, sa čim se složio i trener Mišo Marjanović.

Smatra da će njegov tim morati da se pojača, s obzirom da do sada nije doveo niti jednog novog igrača. U novu sezonu ušao je s igračkim kadrom iz prethodne, s tim što se standardni primač Dušan Kuzmanović oprostio od aktivnog igranja.

"Ispali smo od dosta kvalitetnijeg protivnika. Na stranu naša želja i volja, protiv boljeg se ne može. Imamo to što imamo, moramo nastaviti da radimo i jurimo što bolji rezultat u prvenstvu. Svi se pojačavaju osim nas i neće biti lako ostvariti naše ciljeve, da budemo u tri ekipe. Nešto i mi moramo mijenjati", rekao je Marjanović za "Glas Srpske".

Glatko su Banjalučani poraženi u oba meča, a Marjanović smatra da je njegov tim na terenu izgledao mnogo bolje u revanšu.

"Bili smo bolji u drugom meču, to je sigurno. Međutim velika razlika između nas i njih je servis kojim su nas držali na distanci i to je nešto s čim se naši primači nisu do sad susretali. Veliko je ovo iskustvo za moje momke, ali i mene lično", dodao je trener Borca.

"Crveno-plavi" sada se okreću domaćem prvenstvu. U srijedu će u goste aktuelnom šampionu Kaknju, koji je, nakon tri uvodna poraza u sezoni, vezao isto toliko pobjeda.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC