• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznato kada Novak igra u Australiji: Termin nije dobar ni za neradni dan kod nas, a favoriti ispadaju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković će u noći između ponedjeljka i utorka početi učešće u Adelejdu.

 Novak Đoković igra protiv Konstanta Lestijena u noći sa ponedjeljka na utorak Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u prvom meču 2023. godine, međutim to je srećom bio dubl koji mu nije pretjerano značio. "Prijavio" se tek da bi osjetio teren u Adelejdu, pa ono pravo za njega kreće u singlu protiv Konstanta Lestijena (65. na ATP listi). Organizatori su saopštili da će Đoković svoj meč protiv 30-godišnjeg Francuza igrati u noći između ponedjeljka i utorka, i to ne prije tri časa iza ponoći.

Bez obzira na to što je i 3. januar neradan dan kod nas, ovo nije termin koji odgovara navijačima i biće teško održati se budnim sve do ranih jutarnjih časova.

Lestijen je inače teniser protiv koga Novak Đoković nikada nije igrao do sada i veliki je favorit, bez obzira na to što je Francuz krajem prošle godine počeo da bilježi sve bolje i bolje rezultate. Ako ga savlada, Đoković već zna da će igrati protiv boljeg iz duela Tompsona (AustralijaIa) i Alis (Francuska).

Ono što je zanimljivo je da su neki od favorita već ispali. Izgleda da su Feliks Ože-Alijasim i Holger Rune (drugi i peti nosilac) burno proslavili Novu godinu jer nisu ličili na sebe u prvim mečevima u Adelejdu. Kanađanina je pobijedio Aleksej Popirin (6:4, 7:6), inače 120. teniser svijeta, dok je Nišioka bio bolji od Danca u tri seta (2:6, 6:4, 6:4), pokazavši još jednom da mladi teniseri koji zasijaju - imaju najveći problem sa konstantnošću.

Dobra vijest je da je srpski as Miomir Kecmanović na pravi način počeo 2023. godinu i slavio je protiv Kristofera O'Konela (6:4, 6:4). U sljedećoj rundi čekaju ga Danil Medvedev ili Lorenco Sonego.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC