• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak od Bosanca izgubio prvi meč u 2023! Nervoza pred publikom u Australiji, pogledajte kako je dočekan! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković nije uspio da nastavi učešće u dublu, tako da će se sada samo posvetiti singlu u Adelejdu.

 Novak Đoković ispao u dublu na turniru u Adelajdu Izvor: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgubio je u prvom meču 2023. godine. Nema razloga za brigu pošto je u pitanju dubl meč koji je odigrao na startu Adelejda, i koji je prvenstveno prijavio da bi "osjetio" teren i bolje se pripremio za prave obaveze koje mu slijede u Australiji ovog mjeseca. Đoković je zaigrao u paru sa Vasekom Pospišilom, svojim kolegom iz PTPA sindikata, ali je tandem Gonzalo Eskobar - Tomislav Brkić bio uspješniji.

Ekvadorac i Bosanac su slavili u tri seta, nakon što su Srbin i Kanađanin poveli 1:0. Preciznije, slavili su u super taj-brejku 2:1 (4:6, 6:3, 10:5).

Đoković i Pospišil su dobro igrali na početku meča i kada su poveli 2:1 napravivši brejk, to su odraži do kraja seta. Vidjelo se da su raspoloženi za igru i da uživaju kada su zajedno na terenu, međutim poslije toga su Brkić i Eskobar "dodali gas" i iskoristili prvu brejk-šansu da povedu 3:1 u deugom setu. U više navrata su Novak i Vasek bili blizu da izjednače, međutim na kraju je ipak odlučivao super taj-brejk.

U njemu je opet srpsko-kanadski tandem igrao dobro i vodio je 4:3, ali nakon toga su potpuno stali i osvojili tek jedan poen, tako da dalje odlaze Brkić i Eskobar.

Podsjetimo, Novak prvi meč u singlu igra protiv Lestijena u toku noći ponedjeljak na utorak. Sudeći po dočeku koji je imao na meču dubla, djeluje da će publika biti na njegovoj strani, iako svi dobro znamo šta se desilo prošle godine u ovo vrijeme, kada se čitava država Australija okrenula protiv Srbina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC