• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK JE OPET "BROJ 1" I EVO DO KAD SIGURNO VLADA! Jednog Španca je stigao, a drugog prestigao - ovako sad izgleda lista

Autor Haris Krhalić

Đoković je ponovo na čelu ATP liste.

 Đoković ponovo prvi na ATP listi Izvor: Profimedia

Poslije osvajanja Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, Novak Đoković je ponovo prvi teniser svijeta i na ATP listi, koja će biti objavljena sutra, imaće 7.070 poena, 340 više od Španca Karlosa Alkaraza.

Stefanos Cicipas je zahvaljući plasmanu u finale napredovao jednu poziciju i sada je treći sa 6195 poena, dok je Kasper Rud sa trećeg pao na četvrto mjesto i ima 5765 poena.

Andreju Rubljovu je učešće u četvrtfinalu Melburna obezbijedilo proboj sa šestog na peto mesto, a imaće 4200 poena, dok je prošlogodišnji osvajač Melburna Rafael Nadal izgubio 1955 poena i pao je na šestu poziciju sa 385 poena manje od Rubljova. U prvih 10 su još Feliks Ože Alijasim, Tejlor Fric, Holger Rune i Hubert Hurkač.

Đoković će na prvoj poziciji najvjerovatnije ostati do marta, kada su u Indijan Velsu i Majamiju na programu prvi ovogodišnji turniri masters serije. Pošto na njima nije igrao prošle godine, on neće gubiti poene, ali najvaerovatnije neće imati priliku ni da ih dodatno uveća, jer SAD nisu ukinule zabranu ulaska  nevakcinisanim osobama, pa će to biti prilika za njegove najbliže pratioce da ga preteknu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC