• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAKA SU PRVO PLJUVALI, A SAD MU TI ISTI LJUBE DU*E! Najtrofejniji teniser ikada brani Srbina: "Ovako im se osveti"

Autor Haris Krhalić

Legendarni američki teniser Džimi Konors stao je u odbranu Novaka Đokovića.

 Bret Konors o Đokoviću Izvor: Eurosport/screenshot/YouTube/screenshot/Wimbledon

Novak Đoković osvojio je Australijan open po 10. put, podigao je 22. grend slem pehar i na najbojli način zapušio usta svim kritičarima. Deportovali su ga iz Melburna prošle godine, zabranili su mu da igra na US openu, ne može i dalje da uđe u Ameriku, ali gdje god da se pojavi on dominira.

U njegovu odbranu stao je Džimi Konors. Legendarni američki teniser i rekorder po broju titula, ima ih čak 109. Zajedno sa svojim sinom Bretom govorio je u podkastu "Prednost Konors" ("Advantage Connors") i pohvali je srpskog asa. "Taj čovjek je branio ono u šta vjeruje. Bez obzira da li je to dobro ili pogrešno, on je stao uz svoje vjerovanje i bio je spreman da ostane uz to čak i po cijenu progona. To je bilo brutalno", rekao je Džimi.

Nekadašnji prvi reket svijeta uporedio je to i sa svojim iskustvom iz prošlosti.

"Mogu da ga razumijem, doživio sam isto to, nisam mogao da igram na Rolan Garosu i na još nekim turnirima. Jedini način da se osvetiš je da odeš tamo i da odradiš svoj posao. Neki će da kažu da zvučim kao da sam bijesan, ali to nije slučaj zaista. Samo dobro znam koliko su ti ljudi napadali, pljuvali i sr**i po Novaku, a sada mu svi oni ljube du*e", priča Konors.

Na to se nadovezao i njegov sin Bret Konors. "Mnogi su pričali kako je Đoković užasan, kako je loš čovjek, a sad se pravdaju i pričaju da to nikad nisu rekli. Svi idu uz vjetar i pričaju ono što drugi žele da čuju. Novak je donio odluku poslije dugog razmatranja. Nije rekao neke gluposti, već je objasnio da je to njegovo tijelo, on je profesionalni sportista i nije želio da se vakciniše. Jednostavno, njegova odluka, umjesto da poštuju tretirali su ga kao budalu", zaključio je Bret Konors.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC