• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK OPET DOŠAO DA GLEDA PARTIZAN: Cijela hala ga pozdravila

Autor Haris Krhalić

Najbolji teniser svijeta došao je u Monte Karlo da igra masters, a iskoristio je priliku da se pojavi na meču u kome Partizan juri plasman u Top 8!

 Đoković došao da bodri Partizan u Monaku Izvor: Printscreen/EuroleagueTV

Novak Đoković ovih dana čeka da ponovo zaigra tenis, a to vrijeme koristi da gleda vrhunsku košarku i da podržava srpske klubove. Vidjeli smo ga u krcatoj "Beogradskoj areni" na meču Partizana i Olimpijakosa, potom se pojavio u "Pioniru" na meču sa Valensijom. A sada smo ga vidjeli na još jednom meču crno-bijelih.

On se nalazi u Monte Karlu gdje će najvjerovatnije od utorka igrati na masters turniru, a prije toga je prvo došao da pozdravi košarkaše Partizana, da bi se potom pojavio i na njihovom meču u Evroligi. 

Crno-bijeli igraju sa Monakom koji sa klupe vodi Saša Obradović i nadaju se da pobjedom mogu da obezbijede i matematički prolaz u Top 8, a Novak je dobio mjesto odmah pored terena. Ušao je u halu, pozdravljen je od strane publike, a vidjeli smo ga da se pozdravlja sa nekoliko VIP gostiju na ovom meču. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Monako sa druge strane želi što bolju poziciju pred plej-of i hoće da se uključi u trku za prvo mjesto na tabeli Evrolige, a pred meč ovaj klub je pozdravio Danila Anđušića i Matijasa Lesora, svoje bivše igrače, tako što im je uručio poklone. 

Novak je u toku dana dobio i informaciju sa kim će igrati na mastersu u prestonici kneževine Monako i njegov put do titule neće biti lak. Slobodan je u prvom kolu u drugom kolu će igrati sa Mekenzijem Mekdonaldom ili Brendonom Nakašimom, zatim su mogući rivali redom Lorenco Museti, Hubert Hurkač, Janik Siner, Danil Medvedev i Stefanos Cicipas.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC