• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se oglasio o meču protiv novog trenera Zvezde: Izraelac ga pomenuo u Beogradu, odmah stigao odgovor iz Pariza!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji teniser svih vremena odgovorio na šalu koju je danas u Beogradu napravio novi trener Crvene zvezde Barak Bahar.

 đoković o meču protiv novog trenera zvezde  Izvor: MN PRESS

Novak Đoković je pobijedio u prvom kolu Rolan Garosa i to je bio početak pohoda najboljeg srpskog sportiste na 23. grend slem trofej, a na konferenciji poslije meča protiv Aleksandra Kovačevića pričao je i o drugim sportovima. U samom finišu razgovora sa novinarima Novak se dotakao fudbala i kluba koji navija, a zapravo je samo odgovorio na "ideju" Baraka Bahara da treba treba da odigraju teniski meč nakon što je stigao u Zvezdu.

Našalio se Izraelac da su čelnici Zvezde iskoristili taj adut kako bi ga privukli u Beograd, a Novak Đoković je istog dana reagovao. Iz Pariza je poslao poruku novom treneru Crvene zvezde i poželio mu mnogo sreće na klupi crveno-bijelih, uz želju da se prođe grupna faza u Evropi!

"Niko iz Zvezde me nije kontaktirao. Šalu na stranu, želim mu dobrodošlicu, uspjeh za srpski klupski fudbal, imamo predstavnika u Ligi šampiona, to je uzrok svega. Dobri rezultati u fudbalu. Zaslužili smo, drago mi je da je Zvezda u toj poziciji treći put u posljednjim godinama. Bahara nisam upoznao, imamo zajedničkog prijatelja koji mi je poslao sliku iz Tela Aviva. Već sam tada znao, iako nije bilo zvanično. Želim mu sve najbolje, njemu i ekipi, da prođu bar grupnu fazu", izjavio je Novak Đoković na konferenciji u Parizu.

Podsjećamo, Barak Bahar je danas predstavljen u Beogradu i tom prilikom pomenuo je najboljeg srpskog sportistu. Istakao je da su čelnici Zvezde znali sve o njemu pa tako i za njegovu ljubav prema tenisu koji je igrao kao dječak, a ni Novaku nije bilo teško da se osvrne na to, pored mnogo "težih" tema o kojima je pričao.

Najveći dio Novakove konferencije bio je posvećen Kosovu i Metohiji, odnosno poruci koju je ostavio na kameri nakon što je pobijedio Aleksandra Kovačevića iz SAD. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC