• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinari čekali Noleta, pojavila se Bjeloruskinja! Prasnula u smijeh, pa pričala o Srbinu: "Njega to mogu da pitam"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Arina Sabalenka pričala je o Novaku Đokoviću i prijateljstvu sa njim.

 Arina Sabalenka o Novaku Đokoviću Izvor: Printscreen/Wimbledon

Arina Sabalenka prošla je u četvrtfinale Vimbldona i nastavlja put ka borbi za titulu na londonskoj travi. Tamo je čeka Medison Kiz (SAD), a prije tog duela došla je na konferenciju za medije i to neplanirano. Napravila je potpuni šou pošto je pred novinare trebalo da dođe Novak Đoković, pa je došlo do pomjeranja termina i ona je stigla prije srpskog asa.

Nisu je očekivali ni predstavnici medija koji su u sali čekali Srbina. "Iznenađenje", izgovorila je Arina kada je sjela za mikrofon i počela je da se smije. Nije mogla da zaustavi smijeh, do te mjere da je poslije odgovora na prvo pitanje o samom meču nastavila glasno da se smije dok je gledala reakciju novinara.

Na samom kompleksu je više puta trenirala na terenima pored Novaka i često je i razgovarala sa njim, smješkali su se, ćaskali. "On je stvarno sjajan čovjek. Lagano mogu da ga pitam za savjet i odmah bi me posavjetovao. Mnogo to cijenim. Lijepo je imati nekoga kao što je Novak, prijatelja kao što je on koga uvijek možete da pitate za savjet. Mnogo cijenim njegovu pomoć", poručila je Arina.

Bjeloruskinju su pitali i o meču sunarodnice Viktorije Azarenke, tačnije o momentu po završetku susreta kada je dobila zvižduke jer nije bilo pozdrava sa Ukrajinkom Elinom Svitolinom. "Bio je sjajan meč, odličan nivo sa obje strane, izgubila je nekoliko bitnih poena. Što se te situacije tiče, stvarno je teško. I Elina je o tome pričala. Smatram da bi neko od organizatora trebalo da se oglasi javno i da kaže da neće biti rukovanja zbog cijele te političke situacije. Na taj način bi i publika znala o čemu se radi", zaključila je Sabalenka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC