• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sutra sjednica Rukometnog saveza RS na kojoj će biti održan žrijeb Kupa RS

Autor Haris Krhalić

Sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske održaće se u Doboju.

 umičević Izvor: PROMO/Rukometni savez RS

Sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske održaće se sutra (petak) u dobojskom hotelu „Park“ sa početkom od 16.30 časova. Ovom prilikom, između ostalog, biće izvučeni polufinalni parovi Kupa Republike Srpske za rukometaše, čiji će završni turnir biti odigran u Višegradu.

“Osim toga na dnevnom redu imaćemo i informaciju o trenutnom stanju u Rukometnom savezu BiH. Istovremeno razgovaraćemo i početku nove takmičarske sezone, kako u m:tel Ligama Republike Srpske isto tako i kada je riječ o Premijer ligi BiH, te o Svesrpskom kupu koji je predviđen za decembar tekuće godine u Loznici”, izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske koji je uputio riječi zahvalnosti Regionalnom rukometnom savezu Doboj i njegovom predsjedniku Vojislavu Rađi koji će kao pravi domaćini obezbijediti sve uslove za sastanak.

Delegacija saveza, sa Marinkom Umičevićem na čelu, prisustvovaće sutra kao i finalnoj utakmici tradicionalnog 54. izdanja Međunarodnog rukometnog TV turnira.

“Prije svega želim da se zahvalim nekadašnjem sjajnom rukometnom golmanu Danijelu Šariću na sjajnoj organizaciji ovogodišnjeg turnira koji je ponos Republike Srpske. Hvala mu i na činjenicu što nam je obezbijedio ulaznice za završni spektakl. Iskreno se nadam da će se gospodin Danijel Šarić uključiti u rad Rukometnog saveza Republike Srpske što bi nam predstavljalo veliko zadovoljstvo”, dodao je Umičević.

Na kraju treba dodati da će informaciju o pripremama za novu sezonu podnijeti Boris Šatordžija, predsjednik Udruženja rukometnih sudija Republike Srpske. Istovremeno će izvještaj o učešću mladih rukometaša i rukometašica na kampu „Ljetna škola sporta Republike Srpske“ u Trebinju i „Srbija te zove“ koji je održan u Beogradu podnijeti trener Nemanja Dmitrović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC