• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat izašao na teren protiv Novaka, pa ostao u čudu: To mi je oduvijek bio san!

Autor Dragan Šutvić

Borna Gojo je svjestan da nije imao prevelike šanse protiv Novaka Đokovića.

 borna gojo o novaku đokoviću Izvor: Profimedia

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale US Opena pošto je u toku noći bez većih problema pobijedio hrvatskog predstavnika Bornu Goja (6:2, 7:5, 6:4). Utisak je da je Splićanin, koji je kroz kvalifikacije došao do osmine finala, pomalo bio i impresioniran što prvi put igra protiv najboljeg svih vremena, ali i čitavim ambijentom na stadionu "Artur Eš", možda čak i najspektakularnijim u tenisu. To je otvoreno priznao i poslije meča...

"Rekao sam sebi: 'O je**te, prevelik je stadion'. Malo sam pogledao okolo, pričao sam s prijateljima da mi je san da igram u noćnom terminu u Njujorku, ali ovo...", ostao je u čudu Gojo koliko je divno igrati na najvećem nivou tenisa protiv legende sporta kakva je Novak Đoković: "To mi je oduvijek bio san. Da sam mogao fizički, ma stajao bih sedam sati tamo na glavnom terenu. Uživam u tome, rekao sam sebi da ću dati sve od sebe. Ne idem samo skinuti gaće, uzeti dva gema i ići kući. Dao sam što sam mogao."

Gojo je dodao i da se pošteno namučio u prvom setu upravo zbog toga što nikada prije nije igrao na centralnom terenu, da je bukvalno imao problema da vidi lopticu, što je Đoković naravno iskoristio. "U drugom ne kažem da bih osvojio set, ali sam imao 3:0...", kazao je Splićanin koji ima za čim da žali: "Da sam stigao do taj-brejka, ko zna, to je kasnije bilo predobro od njega".

Hrvatski teniser se požalio i da su loptice bile nešto sporije nego što je navikao, a dodao je i da nije bilo pretjerano zabavno igrati protiv Đokovića. "Da sam i ja igrao bolje, vjerovatno bi i Novak. Trebalo mi je neko vrijeme da se prilagodim terenu, da pogodim polje. Sve je bilo okej, jako kul iskustvo za mene", naglasio je teniser koji će se sada staviti na raspolaganje Dejvis kup reprezentaciji sa kojom želi do trofeja.

Podsjetimo, Novak Đoković u četvrtfinalu US Opena igra protiv domaćeg tenisera Tejlora Frica.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC